Ergin Ataman, Haber Global'e konuştu: "Fatih Terim'den daha iyi belgesel yapacağız"

Anadolu Efes ve Türkiye A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, Haber Global Spor muhabiri Ecem Dinçkal'ın sorularını yanıtladı. Üç kez üst üste Euroleague kazanma hedefinin olduğunu söyleyen Ataman, "Fatih Terim'den daha iyi belgesel yapacağız" dedi. İşte Ataman'ın açıklamaları...

ECEM DİNÇKAL - HABER GLOBAL ÖZEL

Anadolu Efes ve Türkiye A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, Haber Global'e konuştu.

Ataman, hedeflerinin üst üste 3 kez Euroleague şampiyonu olarak bir ilki gerçekleştirmek olduklarını söyledi. Ataman, "Hiç kimsenin gerçekleştiremediği de 3 kez üst üste şampiyon olmak" dedi.

Ergin Ataman, Ömer Faruk Yurtseven'in milli takım maçlarına gelmemesine kırgın olduğunu da dile getirdi. Ataman, "Yarı yolda bırakıldık, kırgınım, herkesin orada olması gerektiğini düşünüyordum. Ömer Faruk bir anda fişi çekti, bizi dışarı itti, bizi ABD'li bir menajer ile muhatap etti" dedi.

Belgesel konusunda iddialı bir açıklama yapan Ataman, "Biz bir belgesel yaparsak ben çok detaycıyımdır, en iyisini yapmak isterim. Fatih hocamınki çok iyi olmuş, kutluyorum ama biz yaparsak ondan daha iyi yapacağız" dedi.

Ataman, Anadolu Efes ve EuroLeague süreci, Galatasaray'la tekrar çalışmak ister mi konusu, Milli Takım'da yaşananlar, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş değerlendirmeleriyle dikkat çekti. 

Anadolu Efes Euroleague Fatih Terim belgesel