Eren Dinkçi'den milli takım açıklaması: "Bir federasyon benimle iletişime geçti"

Almanya Bundesliga A Milli Takım
Eren Dinkçi'den milli takım açıklaması: "Bir federasyon benimle iletişime geçti"
FOTOĞRAF: Heidenheim Resmi X Hesabı

Almanya Bundesliga'da Heidenheim formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Eren Dinkçi, milli takım tercihiyle ilgili açıklamada bulundu.

Almanya Bundesliga ekibi Heidenheim'da kiralık olarak kariyerini sürdüren Eren Dinkçi'nin hangi milli takımı tercih edeceği büyük bir merak konusu olmaya devam ediyor.

Bu sezon Heidenheim'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve Bundesliga'nın en hızlı oyuncuları arasında gösterilen 22 yaşındaki futbolcu, alt yaş milli takım kategorilerinde hem Türkiye hem de Almanya için mücadele etti.

Bonservisi Werder Bremen'de bulunan ve sezon sonunda Heidenheim'dan ayrılarak Bremen ekibine dönmesi beklenen futbolcu milli takım tercihiyle ilgili açıklamada bulundu.

"BİR FEDERASYONDAN TEKLİF ALDIM"

Alman basınından Kicker'de yer alan habere göre; Eren Dinkçi, A Milli Takım için bir federasyondan teklif aldığını açıkladı.

Milli takım tercihi hakkında kendisine yöneltilen soruya 22 yaşındaki futbolcu, herhangi bir ipucu vermeden bir federasyonun kendisiyle iletişime geçtiğini söylemekle yetindi.

Eren Dinkçi, "Kulüp değiştirmek gibi bir karar değil. Kalbinizi ve aklınızı dinlemelisiniz" ifadelerini kullandı.

Sağ kanatta forma giyen futbolcu bu sezon Heidenheim formasıyla çıktığı 26 karşılaşmada 9 gol - 4 asistlik performans ortaya koydu.