Erden Timur'dan Galatasaraylılar'ı heyecanlandıran transfer açıklaması! Ziyech, Talisca, Rashica...

Galatasaray Süper Lig Transfer
Erden Timur'dan Galatasaraylılar'ı heyecanlandıran transfer açıklaması! Ziyech, Talisca, Rashica...

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur katıldığı televizyon programında transfer konusunda açıklamalarda bulundu. Hakim Ziyech, Rashica, Talisca gibi isimlerin Galatasaray'a gelme ihtimalini değerlendirdi.

Süper Lig'de mutlu sona ulaşan Galatasaray, yeni sezonda da iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılıların Başkanvekili Erden Timur, A Spor'da katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu. Timur transfer çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirterek şunları söyledi:

"ICARDI İÇİN GEREĞİNİ YAPACAĞIZ"

"Zeki, çevik, ahlaklı tanımına uyan bir isim. Icardi için gereken neyse onu yapacağız. Ama Suudi Arabistan gerçeği var önümüzde. Icardi kazancının 2 -3 katına oraya gitmez ama nereye kadar çıkarlar bilmiyorum. Galatasaray açısından bu durum duyugusal açıdan olursa mutlu sonuçla bitecek.

Takımımızın toplam maaşı 32 milyon euro. Suudi Arabistan kulüpleri 40-50, 100 milyon euro veriyor. Elbette her şeyi yapacağız. Sponsorluklar koyacağız. Kendimiz sponsor olacağız. Ne gerekiyorsa yapacağız.

"HAKIM ZIYECH'İN PEŞİNDEYİZ"

Zaniolo bu yaşta Türk futboluna gelmiş en kariyerli transfer. Bizim için çok değerli. Zaniolo'ya da bir çok teklif var o yüzden oraya da oyuncu bakıyoruz. Zaniolo'nun gitmesine karşılık alternatiflerimizi hazırladık. İnanılmaz bir futbolcu.

Hakim Ziyech bir alternatif ama bu sene kısmetli bir seneydi. Bu da artık dile kolay gelmeye başlandı. Bunlar hiç kolay isimler değil. %1 ihtimalin bile peşinden koşuyoruz.

TALISCA, ZANIOLO, RASHICA, KAAN...

Kaan Ayhan önümüzdeki sezon da bizimle olacak. Zorunlu satın alma opsiyonu var zaten. Kaan Ayhan bizimle olacak.

Milot Rashica bizim için çok değerli bir oyuncu. Çok büyük karater. Kulübünün şartlarına göre hareket ediyoruz. Milot konusunda istediğimiz rakamlar olursa takımda tutmak istiyoruz.

Zaniolo'nun gitmesine karşılık alternatiflerimiz hazırladık. İnanlmaz bir futbolcu. Zaniolo'ya çok iyi teklif gelirse gidebilir. Zaniolo giderse alternatiflerimizden birisi Hakim Ziyech.

Anderson Talisca şu an için gündemimizde yok. Maaşı 10M€. Her şey ağustosta gündeme gelebilir. Bugün yok ama o dönemde herhangi bir sebeple gündeme gelebilir."

"KEŞKE 'LİGİ BİTİRTMEYİZ' DEMESEYDİM"

Timur, kullandığı ifadelerden pişmanlık duyduğunu belirterek, "Keşke böyle bir açıklama yapmasaydım diyorum. Çok fazla da özür diledim. Özür dilemek çok güzel bir şeydir. Biz efendilik ettik özür diledik diye daha da üzerimize geldiler. Bu ligin gerçekliği yok diye bir ton laf edildi. Şaibe var diyenler var. Orada bana soru sordular 'Lig bu hatalarla biter mi diye?'

Ben de bu cümleyi kullandım. Çağrıda bulunuyorum. Buradan ya da Avrupa'dan hakem seçelim. Kimin aleyhine ya da lehine hatalar kimin fazlaymış bakalım. Biz aleyhine en çok hata yapılan takımız. Gelin bakalım diyorum. Bunu bu şekilde yapsak çok doğru olmaz mı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Erden Timur Galatasaray Galatasaray transfer haberleri Mauro Icardi Nicolo Zaniolo Hakim Ziyech