Enner Valencia'dan yeni sözleşme açıklaması

Fenerbahçe Jorge Jesus
Enner Valencia'dan yeni sözleşme açıklaması

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Fenerbahçe'nin golcüsü Enner Valencia, yeni sözleşmeye dair önemli açıklamalar yaptı.

UEFA Avrupa Ligi'nin son 16 turu ilk maçında 9 Mart'ta deplasmanda İspanya'nın Sevilla takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus ve Enner Valencia basın toplantısında konuştu.

Golcü oyuncu Fenerbahçe ile yeni sözleşme konusunda açıklamalar yaptı. Valencia, "Kulüple görüşmeye devam ediyoruz, anlaşmaya varılmasını umuyorum" dedi.

Deplasmanda oynayacakları maçın zor olacağını ifade eden Enner Valencia, "Zor bir maç olacağını biliyoruz çünkü güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Çok tecrübeli bir takıma karşı oynayacağız. Ama bizde kalitemizi biliyoruz. Son dönemimizde iyi bir performans yakaladığımızı biliyoruz. Dolayısıyla bu maçtan iyi bir sonuç almak bizim için önemli olacak" diye konuştu.

"İYİ BİR YOLDA OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUM"

Güzel bir sezon geçirdiklerini söyleyen Ekvadorlu golcü, "Çok güzel bir sezon geçiriyoruz. Hep birlikte sezona başladığımızda hedefimiz netti. O da ligi kazanmak. Bu anlamda iyi bir yolda olduğumuzu düşünüyorum. Şimdi farklı bir turnuvada, Avrupa arenasında maça çıkacağız. Bu maçın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Farklı bir turnuva ama biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz" dedi.

"HOCANIN GÜVENİNİ HİSSETMEK ÇOK ÖNEMLİ"

Jorge Jesus'un takımın başına geçtiğinden günden itibaren oyunculara güvenini hissettirdiğini belirten Valencia, "Öncelikle hocanın güvenini hissetmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Hocamız da geldiği ilk günden beri bütün oyunculara bunu hissettiriyor. Sadece bana değil bütün takıma hissettiriyor. Lig, kupa ve Avrupa maçları oynadık. Bu maçlarda bütün oyuncular süre buldu. Dolayısıyla takım için, bu hocanın güvenini hissetmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde oyuncular arasında rekabet de artıyor" şeklinde konuştu.

"UMARIM BİZİM İÇİN İYİ BİR AKŞAM OLUR"

Rakibin 3'lü savunmayla oynaması ve bunun kendilerini nasıl etkileyeceği yönünde gelen bir soruya Valencia şöyle cevap verdi:

"Evet bu bir avantaj gibi gözükebilir ama önemli olan maç başladığında bunu sahaya ne kadar yansıtabildiğinizdir. Çünkü maç başladıktan sonra görürsünüz. Bütün çalışmalarınızı yaparsınız. Rakibi nereden vurabileceğinizi, güçlü yönlerini nasıl kullanabileceğinin çalışmalarını yaparsınız. Ama tabii bunu sahaya ne kadar yansıtabileceğiniz de önemli. Umarım bizim için iyi bir akşam olur. İyi bir sonuç alırız bu maçtan."

 

Kaynak: Haber Global TV

Enner Valencia fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri