Enner Valencia, Internacional'e mi transfer oluyor? Resmi açıklama geldi

Spor haberleri Fenerbahçe Transfer
Enner Valencia, Internacional'e mi transfer oluyor? Resmi açıklama geldi

Fenerbahçe'nin sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ekvadorlu golcüsü Enner Valencia'nın Internacional ile anlaştığı iddia edilirken, Brezilya ekibin başkanı çıkan haberleri net bir dille yalanladı.

Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, bu sene Fenerbahçe'nin gol yükünü çeken Enner Valencia'nın, Brezilya Serie A takımlarından Internacional ile anlaştığını yazdı.

Romano, Brezilya ekibinin, sezon sonundan geçerli olmak üzere Valencia ile 2025 yılına kadar ön sözleşme imzaladığını belirtti.

Sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi Haziran ayında sona erecek olan Enner Valencia, bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 30 resmi maçta 23 gol attı ve 4 asist üretti.

BAŞKAN YALANLADI

Internacional Başkanı Alessandro Barcellos, Enner Valencia ile anlaşmaya vardıkları ve sözleşme imzaladıkları yönündeki haberleri net bir dille yalanladı.

UOL Esporte'ye açıklamalarda bulunan Barcellos, "Enner Valencia uzun zamandır izlediğimiz ve beğendiğimiz bir oyuncu. Bu sezon gösterdiği performansla da dünya futbolunda yükselişe geçmiş, transferi çok zor bir oyuncu. Hala çalışıyoruz ancak henüz anlaşma ya da imzalı bir sözleşme yok. Bir takımdan en iyi golcüsünü, kaptanını, idol olmuş bir oyuncuyu koparmak çok zor." ifadelerini kullandı.

Alessandro Barcellos

Kaynak: Haber Global TV

fabrizio romano fenerbahçe transfer haberleri Enner Valencia Internacional Fenerbahçe transfer haberleri