Enis Destan'ın gözü Lewandowski'nin formasında

futbol
Enis Destan'ın gözü Lewandowski'nin formasında

Altınordu'un genç ve başarılı golcüsü Enis Destan, Bundesliga'da oynamayı hayal ettiğini belirterek idolünün Lewandowski olduğunu söyledi.

Corendon Sport Talks'a konuk olan Altınordulu genç yıldız adayları Enis Destan ve Tayfun Tatlı hedefleriyle ilgili  şunları söyledi:

Tayfun Tatlı: “Benim şu an için en büyük hedefim A Takım oyuncusu olabilmek. Sonrasında ise A Takım’dan yurtdışındaki bir takıma transfer olmayı hayal ediyorum. En çok sevdiğim lig ise La Liga, benim oyun tarzıma daha çok uyduğunu düşünüyorum.”

Enis Destan: “Ben kendime kısa vadeli hedefler belirliyorum. Benim kafa yapıma daha uygun. A Takım’a çıkma hayalimi gerçekleştirdim, şimdi daha fazla başarı elde etmek için çalışıyorum. 10 gol hedefimi de gerçekleştirdim. Gelecekte ise Bundesliga’da oynamayı hayal ediyorum. Çünkü taktik ve futbol anlayışı beni cezbediyor. Pas oyunundan keyif alıyorum. Zaten en büyük idolüm Robert Lewandowski de Bundesliga’da Bayern Münih forması giyiyor. Onun iyi yanlarını kendi oyunuma adapte etmek istiyorum.”

Enis Destan Bundesliga La Liga futbol Altınordu