Endrick bekleneni veremedi... Ancelotti, Arda Güler örneğini verdi: Sabırlı olmalıyız

Haber Merkezi
Endrick Carlo Ancelotti Real Madrid Arda Güler
Endrick bekleneni veremedi... Ancelotti, Arda Güler örneğini verdi: Sabırlı olmalıyız
Fotoğraf: DepoPhotos

Geçen seneyi 9 numarasız bir oyun oynatan Carlo Ancelotti, bu mevki için transfer edilen Endrick'in henüz bekleneni verememesi üzerinde Arda Güler örneğini verdi.

Real Madrid taraftarları büyük umut vadeden Endrick'in henüz bekleneni verememesinden dolayı hayal kırıklığı yaşıyor.

18 yaşındaki Brezilyalı golcünün talihsizliği, Real Madrid'in neredeyse geçen sezonun tamamını 9 numarasız oynaması ve buna alışmasından kaynaklanıyor gibi görünüyor.

Milan ve Barcelona karşısında kayda değer izler bırakamayan Endrick'le ilgili karara varmak için henüz erken olduğunu söyleyen İtalyan teknik adam, sabırlı olunması gerektiğini belirterek onu geçen seneki Arda Güler'in durumuyla karşılaştırdı.

Ancelotti, "Ona karşı sabırlı olmalıyız, çok büyük bir kalite ve yetenek gösterdi. Geçen sene Arda Güler'de olduğu gibi gençlere baskı yapmamalıyız, zaten üzerinde baskı var. Gençlere karşı sabırlı olmalıyız" yorumunu yaptı.

Endrick için özel bir planları olmadığını belirten Carletto, "Pozisyonu santrfor, onu başka mevkilerde denemeyeceğiz. Bellingham ve Rodrygo gibi farklı pozisyonlarda oynayabilen bir oyuncu değil, yeri belli" değerlendirmesinde bulundu.