En-Nesryri için Roma bastırıyor, Sevilla 20 milyon euro'dan aşağı inmiyor

Roma Sevilla Youssef En-Nesyri transfer haberleri Fenerbahçe
En-Nesryri için Roma bastırıyor, Sevilla 20 milyon euro'dan aşağı inmiyor
Fotoğraf: DepoPhotos

Bir haftada üç transferin (Peque, Lokonga, Saúl) resmileştirilmesiyle Sevilla'nın oynatmayacağı oyuncuları gönderme operasyonunu hızlandırması gerekiyor.

Rafa Mir'in Valencia'ya gitmesinin ardından her şey bu yaz takımdan ayrılacak bir diğer forvetin Youssef En-Nesyri olacağını gösteriyor. Faslı oyuncu, 20 golle takımın en golcü oyuncusu olarak en seçkin oyunculardan biriydi, ancak kulübün likidite yaratmak için ekonomik desteğe ihtiyacı var.

Ekonomideki bu düzelme onun satışıyla sağlanıyor. Şu anda kadroda en çok aranan ve uluslararası pazarda en çok aranan oyuncu. Fenerbahçe ya da Al-Qadsiah gibi takımların ilgilenmeye başlamasının ardından Faslı oyuncuya yoğun bahis oynayan yeni bir kulüp ortaya çıktı.

Roma'yla ilgili. Il Messaggero'ya göre Faslı oyuncu, forvet hattını tamamlama konusunda De Rossi'nin önceliği ve İtalyan teknik direktörün beğendiği tüm özelliklere sahip.

İtalyan ekibiyle görüşmeler oldu ve şimdilik olumlu sonuçlandı çünkü En-Nesyri, Serie A'yı denemek istiyor. Roma, görüşmeleri hızlandırıyor ve Sevilla, onun satışı için yaklaşık 20 milyon euro istiyor.