Emre Mor Galatasaray'a veda etti

Galatasaray
Emre Mor Galatasaray'a veda etti

Galatasaray'da ilk yarıda bekleneni veremeyen ve devre arasında Yunanistan'ın Olimpiakos takımına giden Emre Mor, sarı-kırmızılı takıma veda mesajı yayımladı.

Galatasaray'dan ayrılan Emre Mor, veda mesajı yayımladı. "Herkesin büyük beklentileriyle buraya geldiğimin farkındayım." diye mesajına başlayan Emre Mor, "Ben de ülkemin en başarılı kulübünün formasını giymek, en iyi taraftarı önünde oynamak için çok heyecanlıydım. Hiçbir zaman öz eleştiri yapmaktan kazınmadım. Sizlere her zaman doğruyu söyledim. Bekleneni karşılayamamak en başta beni çok üzüyor. Bu konuda; her zaman en iyisini vermek için çalıştığımdan emin olabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Kendisin de hayal kırıklığı içerisinde olduğunu söyleyen Emre Mor, "Buradan bu şekilde ayrılmak benim için de hayal kırıklığı.. Ancak son durum bu. Bu kısa sürede yaşadığım duygular, hem statta hem sosyal medyada verdiğiniz sonsuz destek için büyük Galatasaray taraftarına teşekkür ederim: Umuyorum, sezon sonunda yine, yeniden şampiyonluk sevinci yaşıyor olursunuz. Sizler için en iyisini diliyorum." sözleriyle sarı kırmızılı ekibe veda etti.

Emre Mor Galatasaray Olimpiakos