Emre Çolak'tan tartışılan şampiyonluk yorumu: Gönlüm Galatasaray'dan yana

Galatasaray Beşiktaş Fatih Karagümrük
Emre Çolak'tan tartışılan şampiyonluk yorumu: Gönlüm Galatasaray'dan yana

Devre arası transfer döneminde Fatih Karagümrük'le sözleşme imzalayarak 5 sene sonra Türkiye'ye dönen Emre Çolak, gönlünün Galatasaray'ın şampiyonluğundan yana olduğunu söyledi ve Beşiktaşlı taraftarların tepkisini çekti.

Fatih Karagümrük formasıyla yeniden Süper Lig'e dönen Emre Çolak, altyapısından yetiştiği Galatasaray'ın şampiyon olmasını istediğini söyledi.

Beşiktaş'ın kalan haftalara avantajlı girdiğini ifade eden 30 yaşındaki deneyimli oyuncu, "Beşiktaş avantajlı ama benim gönlüm Galatasaray'dan yana" dedi.

Kariyerine Galatasaray altyapısında başlayan ve sarı-kırmızılı formayla üç şampiyonluk yaşadıktan sonra o dönemin La Liga takımlarından Deportivo La Coruna'ya transfer olan Emre'nin bu sözleri, Karagümrük'ün 10 Nisan'da Galatasaray ile karşılaşacak olmasının da etkisiyle Beşiktaşlı taraftarların tepkisini çekti. 

Emre Çolak gelen tepkiler üzerine Twitter hesabından, "İçimiz bir dışımız bir, mayıslar bizimdir" şeklinde dört yıldızın bulunduğu bir paylaşım yaptı. Çolak bu paylaşını yaklaşık 1.5 saat sonra sildi.

Emre Çolak'tan tartışılan şampiyonluk yorumu: Gönlüm Galatasaray'dan yana - Resim : 1

Deportivo'dan ayrıldıktan sonra kısa bir süre Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Wahda'nın da formasını giyen ve Süper Lig'e Karagümrük formasıyla dönen Emre, bu sezon şu ana dek dokuz maçta şans buldu. Ligde henüz hiç ilk 11'de başlayamayan Emre sahada kaldığı 153 dakikada skora etki etmeyi başaramadı. 

"HEDEF UEFA AVRUPA LİGİ"

Karagümrük'ün hedeflerine de değinen Emre gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde boy göstermek istediklerini söyledi. 

"Bu hedefin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini göreceğiz ama Karagümrük'ün bu hayalini birkaç yıl içerisinde gerçeğe dönüştüreceğine inanıyorum. Türkiye'den birçok teklif almıştım ama Karagümrük'ün hedefleri beni fazlasıyla etkiledi. Bu hedefler doğrultusunda elimden geleni yapıp, faydalı olmak istiyorum" 

Goal

Emre Çolak Fatih Karagümrük Galatasaray Beşiktaş Galatasaray Fatih Karagümrük maçı