Emre Belözoğlu: Ciddi bir avantajı kaybettik ama hala şansımız var

Fenerbahçe
Emre Belözoğlu: Ciddi bir avantajı kaybettik ama hala şansımız var

Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Teknik Sorumlu Emre Belözoğlu, "Ciddi bir avantajı kaybettik ama hala şansımız var. Hedefimizden sapmadık" değerlendirmesinde bulundu.

Emre Belözoğlu'nun Yeni Malatyaspor maçının ardından yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Kaybedilen 2 puan. Fenerbahçe kendini bu kadar sıkıntıya, çıkmaza sokamaz. Haksızlık yapıyorum gibi olmasın ama Fenerbahçe, Malatya'ya bir sezonda 5 puan kaybedemez" dedi.

Daha net oynamamız gerekirken zorlandık. Kendi boyumuzu kendimiz uzattık. Oyunu çok zorladık. Maçın artısı ve eksisini arkadaşlarımızla görüşeceğiz. Arkadaşlarımız, pozisyonlara girdi ama değerlendirme konusunda zaafiyetimiz var. Fenerbahçe sezona baktığımızda Malatyaspor'a 5 puan kaybetmez.

Şansa inanmıyorum. Fırsatlar gelir ve değerlendirirsiniz. Yeterli pozisyona giren bir takım vardı. Pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyordu. Son dakikada bir penaltımız vardı. Pozisyonda var'a gidillemesi konuşulması gereken bir konu. Kazanacağımıza çok inanmıştım. Ama olmadı, üzüntülüyüz.

Daha çok maç var. Herkes kaybedecek. Biz bu anlamda yeterince kaybetmiştik. Üzgün olduğumu daha önce söylemiştim. Yapmamız gereken sonuna kadar bu mücadelenin içinde olmamız. Üç gün sonra yine maç var. Ona konsantre olmalıyız. Bugün isteyen, arzulayan, zaman zaman kötü oynayan bir takım vardı. Üzgünüz. Sonuna kadar kovalayacağız."

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı emre belözoğlu fenerbahçe