Emre Akbaba: "Galatasaray'a dönüp tekrar oynamak istiyorum"

Alanyaspor Galatasaray
Emre Akbaba: "Galatasaray'a dönüp tekrar oynamak istiyorum"

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'da kiralık olarak forma giyen orta saha oyuncusu Alanyaspor, sezon tamamlandığı Galatasaray'a dönüp tekrar sarı-kırmızılı takımın formasını giymek istediğini söyledi.

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'un oyuncuları Efecan Karaca ve Emre Akbaba, üniversite öğrencileriyle söyleşide buluştu.

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Konferans Salonu'nda düzenlenen "Spor söyleşileri" başlıklı etkinlikte öğrencilerin sorularını yanıtlayan futbolculardan Emre Akbaba ligde hedefledikleri en üst noktaya varmak istediklerini kaydetti.

Türkiye Kupası'nı Alanya'ya getirerek kariyerlerine bir kupa daha eklemek istediklerini vurgulayan Emre Akbaba, bunu başarmaları halinde Alanyaspor'un Avrupa hedefinin de gerçekleşeceğini belirtti.

Türkiye'de futbol altyapısının yeterli olup olmadığına yönelik soru üzerine 29 yaşındaki oyuncu, "Altyapıdaki imkanların Türkiye'de yeterli olmadığını düşünüyorum. Hem kulüp tesisleri hem de hocalara verilen değer bakımından... Antalyaspor altyapısında oynadım. Alanyaspor'un altyapıya önem verdiğini gördüm. Antalyaspor'da geçirdiğim altı aylık dönemde çok eksikler yaşadım. Hatta gurbetten gelen birkaç Alman oyuncu vardı, dayanamayıp gittiklerini de gördüm. Ben devam ettim, çünkü çok istekliydim." diye konuştu.

En çok hangi ligde oynamak istediği sorusuna "İspanya" diye cevap veren Emre Akbaba, idolünün de Zinedine Zidane olduğunu ifade etti.

"GALATASARAY'A DÖNÜP TEKRAR OYNAMAK İSTİYORUM"

Galatasaray'dan Alanyaspor'a kiralık olarak geldiği hatırlatılan ve bundan sonrası için kendisine nasıl bir yol haritası çizdiği sorusuna Emre Akbaba, "Galatasaray'da bir yıllık sözleşmem kaldı. Dönüp tekrar oynamak istiyorum." diye cevap verdi.

Emre Akbaba, Alanyaspor formasıyla bu sezon şimdiye dek tüm kulvarlarda 33 maça çıktı, 11 gol atıp 6 da asist üretti.

Kaynak: AA

Alanyaspor Emre Akbaba Galatasaray