Ekrem İmamoğlu: "Fenerbahçe, Cumhuriyetin asil kurumlarından biri"

Ekrem İmamoğlu Fenerbahçe
Ekrem İmamoğlu: "Fenerbahçe, Cumhuriyetin asil kurumlarından biri"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe'nin basketbol müzesinin açılışında yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe, Cumhuriyetin asil kurumlarından bir tanesidir" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe'nin basketbol müzesinin açılışında konuştu.

Cumhuriyetin 100. yıl dönümü vesilesi ile çok önemli bir haftaya girildiğini söyleyen İmamoğlu, "Bu güzel anda sizlerle olmaktan mutluyum. Bu hafta, özel bir hafta. 29 Ekim'de Cumhuriyet Bayramı'nı kutladıktan sonra 100. yıla coşkuyla yürüyeceğiz. İnşallah 100. yıl ülkemize ve dünyaya çok iyi gelecek." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü'nün Türkiye Cumhuriyeti için çok önemli bir kurum olduğunu dile getiren Ekrem İmamoğlu, "Fenerbahçe, Cumhuriyet'in asil kurumlarından bir tanesidir. Ülkeye katkı sunan kurumların bilincindeyiz. Fenerbahçe'nin de hem şehrimize, hem de dünyaya spor alanında güzel mesajlar verdiğini biliyoruz. Bu müze de, o mesajlardan biridir. Geçmişine sahip çıkmaktır. Basketbol adına ilk kez böyle bir müzenin açılması da kıymetli. Davetiyeyi alır almaz heyecanlandım, görmek istedim. Bugün kalabalık, en yakın zamanda sakin bir ortamda tekrar gelip, detaylarına bakmak isterim. Ali Koç'a ve yönetim kuruluna, emeği geçenlere, şehrimiz adına ilk basketbol müzesi için teşekkür ediyorum. Fenerbahçe Kulübümüze bütün branşlarda nice başarılar." diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Diğer

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu fenerbahçe Türkiye Cumhuriyeti Cumhuriyetin 100. Yılı