Ekonomi sınıfında ABD'ye uçan Filenin Sultanları isyan etti: Başka takımlara özel uçak, bize ekonomi

HABER MERKEZİ
Spor haberleri Gündem haberleri
Ekonomi sınıfında ABD'ye uçan Filenin Sultanları isyan etti: Başka takımlara özel uçak,  bize ekonomi

ABD'ye doğru yola koyulan A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndan Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş, takımın uzun yolculukta ekonomi sınıfında uçurulması nedeniyle THY'ye isyan etti. THY'den ise eleştirilere yanıt gecikmedi.

Milletler Ligi 2. hafta karşılaşmaları için ABD'ye doğru yola çıkan A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndan Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş, Türk Hava Yolları'nı eleştirdi.

Karakurt, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, yolculuğun 13 saat süreceğini vurgulayarak "Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam. Bize gelince ekonomi!" ifadelerine yer verdi.

Ekonomi sınıfında ABD'ye uçan Filenin Sultanları isyan etti: Başka takımlara özel uçak,  bize ekonomi - Resim : 1

Eda Erdem, THY’yi etiketlediği paylaşımında uçak içinden fotoğraf paylaşarak, “13 saatlik ABD uçuşu başlasın, Fotoğraftaki takım arkadaşlarımızı bulun” dedi.

Zehra Güneş ise dizlerinin ön koltuğa dayandığını gösteren bir fotoğraf paylaşarak, "Teşekkürler THY. En azından koridor ayırmışsınız" yazdı.

Ekonomi sınıfında ABD'ye uçan Filenin Sultanları isyan etti: Başka takımlara özel uçak,  bize ekonomi - Resim : 2

THY'DEN AÇIKLAMA

THY Basın Müşaviri Yahya üstün, biletleme süreçlerine dair tüm detayların sorumluluğunun ilgili federasyona ait olduğunu söyledi. 

Üstün sosyal medya hesabı X’ten yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Gerek ulusal, gerek de global düzlemde sporun ve sporcunun en güçlü sektörel destekçilerinden biri olan markamızın, sponsoru olduğu tüm federasyonlarımız için yıllık uçuş kapasitemiz dikkate alınarak, sene başında belirli bir uçuş planlaması yapılmaktadır. Bu kapsamda gerçekleştirilen biletleme süreçlerine dair tüm detayların sorumluluğu ilgili federasyonlara ait olup, yetkililerince sağlanmaktadır.