Edin Dzeko'dan Cengiz Ünder açıklaması

Fenerbahçe
Edin Dzeko'dan Cengiz Ünder açıklaması

Fenerbahçe kariyerine gol ve asistlerle başlayan Edin Dzeko, sarı-lacivertli kulübe transferi gündemde olan Roma'dan takım arkadaşı Cengiz Ünder için, "O benim kardeşim! Bu konularda ben yorum yapamam ama Cengiz'in iyi bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Zimbru'yu 5-0'lık skorla geçti.

Sarı-lacivertlilerin galibiyetini Edin Dzeko değerlendirdi. Bosna-Hersekli santrfor taraftarlarla ilgili, "Buraya gelmeden önce Fenerbahçe tribünlerinin ne kadar ateşli olduğunu biliyordum. Çok fazla stadyumda oynadım ama bugün gerçekten çok duygulandım. Bu kulüp için her şeyimi vereceğim" açıklamasını yaptı.

İlk maçında gol atmanın mutlu hissettirdiğini dile getiren Edin Dzeko, "İlk maçımda gol atmak beni mutlu etti. Aynı zamanda Szymanski ve Ryan da gol attı. Onlar için de çok mutluyum" dedi.

Fenerbahçe'nin kendisini takıma örnek olabilmesi için transfer ettiğini vurgulayan Bosna Hersekli santrfor, "Kulübün beni buraya getirme amacı takıma örnek olabilmem. Bunu en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Hem sahada hem saha dışında takım arkadaşlarıma örnek olmaya çalışacağım. Bizler çok büyük bir kulüp için oynuyoruz. Sezon uzun, kendimizden beklentimiz yüksek" diye konuştu.

Cengiz Ünder transferiyle ilgili soruya Edin Dzeko, "Cengiz Ünder benim kardeşim. İyi bir oyuncu ve benim yakın bir arkadaşım. Bu konularda ben yorum yapamam ama Cengiz'in iyi bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim" cevabını verdi.

 

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Edin Dzeko Cengiz Ünder Marsilya Fenerbahçe transfer haberleri