Durumu Arda Güler'den daha umutsuz: Ancelotti onu resmen unuttu

Real Madrid transfer haberleri İspanya La Liga
Durumu Arda Güler'den daha umutsuz: Ancelotti onu resmen unuttu
Yedek kulübesinde unutulan Dani Ceballos'un rutini... Fotoğraf: DepoPhotos

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'de Arda Güler gibi Ancelotti'den forma alamayan bir isim daha var.

Geçen sezon başarılı futbolunun ardından yaz aylarında Real Madrid'e dönen Dani Ceballos takımla 4 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı.

Ancak işler beklediği gibi gitmiyor. Kadroda en az dakika alan ikinci oyuncu konumundaki Ceballos, ocak ayındaki Las Palmas maçından bu yana Ancelotti'den sadece 5 dakika süre alabildi.

27 Ocak'taki Las Palmas maçına ilk 11'de çıkan Dani Ceballos bir daha da ilk 11'i göremedi. O maçta vasat bir performans ortaya koyan İspanyol futbolcu sonraki maçlarda Atletico Madrid'e karşı 2, Sevilla'ya karşı 1, Celta'ya karşı 2 dakika oynadı. Celta Vigo maçında Arda Güler'in golünde asisti yapan isim oldu.

Ancak Getafe, Girona, Rayo, Vallecano ve Athletic Bilbao maçlarında ise kenarda unutuldu. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'ndeki Leipzig maçında da yoktu. Osasuna maçında ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı.

SÖZLEŞMESİ YENİLENMİŞTİ AMA...

İtalyan oyuncunun gözüne giremeyen Dani Ceballos'un yenilenen sözleşmesine rağmen sezon sonunda takımdan ayrılmaya karar verdiği öğrenildi.

Marca'da yer alan habere göre Kroos, Camavinga, Tchouameni, Valverde ve Bellingham'ın gelecek sezon da devam etmesi hemen hemen kesin. Modric de aralarına katılabilir. Gelecek sezon A takıma alınması beklenen Nico Paz ve Arda Güler'i de unutmazsak eğer Ceballos'a forma şansı gelmesi yok denecek kadar az bir ihtimal.

Çöp dakikalarda Arda Güler'in bile gerisinde kalan Dani Ceballos kendine kulüp aramaya başladı.