Dursun Özbek'ten Okan Buruk'un sözleşmesi hakkında açıklama

Galatasaray Dursun Özbek Okan Buruk
Dursun Özbek'ten Okan Buruk'un sözleşmesi hakkında açıklama

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk’un sezon sonunda sona erecek sözleşmesiyle ilgili ilk kez konuştu.

Galatasaray, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında forma şort logo hakkını kapsayan sponsorluk anlaşması için Başkent İnşaat ile sözleşme imzaladı.

Törende konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un sözleşmesi hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu. Okan Buruk ile Galatasaray yönetimi arasında kriz olduğu iddialarına da yanıt veren Özbek, şunları söyledi:

"Okan Buruk, küçük yaşlardan itibaren Galatasaray’da futbol oynamış birisi. Geçmişi başarılar ile dolu olan bir spor insanı. Kendisinin şu anda Galatasaray ile sözleşmesi var. Maddi konularla ilgili bizim bir şey konuşmamamıza gerek yok. Galatasaray ruhu, anlayışı bunu gerektiriyor. Galatasaray imkanları çerçevesinde Okan hocanın başarılı çizgisini, kariyerini daha yukarı çekmesi için maddi, manevi gereken desteği vereceğiz.

Okan hoca bizim çocuğumuz, Galatasaray’ın çocuğu. Onun kariyeri ne kadar başarılılar ile dolu olursa bizim için o kadar sevindirici. Kendisi ile sözleşme konusunu konuştuk. Galatasaraylı olmanın getirisi olarak bizim bu konularda konuşmamıza gerek bile yok. Kendisi; 'Başkanım siz ne diyorsanız odur' dedi. Yönetim olarak biz bunu çok iyi anlıyoruz, bu Galatasaray duruşudur. Hiçbir zaman Okan hoca ile Galatasaray’ın bugünkü yönetimi arasında böyle bir problem olabilecek bir durum söz konusu değil."

Kaynak: DHA

Galatasaray Dursun Özbek Okan Buruk Ziraat Türkiye Kupası Süper Lig