Dünya devleri Arda Güler'in peşinde, yıldız oyuncunun taliplerine Milan da eklendi

Arda Güler Süper Lig Milan
Dünya devleri Arda Güler'in peşinde, yıldız oyuncunun taliplerine Milan da eklendi

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen ve gösterdiği performansla Milli Takım'a kadar yükselen Arda Güler'in talipleri artmaya devam ediyor.

18 yaşındaki genç yıldızı kadrosuna katmak isteyen Avrupa'nın dev takımlarının arasında İtalya Serie A'nın köklü takımlarından Milan da eklendi.

İtalya basınından Mediaset'in haberine göre; İtalyan devi Arda Güler'le ciddi şekilde ilgileniyor.
Haberde kırmızı-siyahlı takımın geçtiğimiz sezon 35.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Charles De Ketelaere'den memnun kalmadığı ve alternatif arayışlarına başladığı belirtildi.

Belçikalı oyuncunun yerine düşünülen alternatif isimlerin Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen Edon Zhegrova ve Arda Güler olduğu ifade edildi.

MILAN'IN İLGİSİ ÇOK CİDDİ

Haberde sarı-lacivertlilerin yıldızı için; genç ismin yaşına rağmen oynadığı maç sayısı ve ortaya koyduğu performansın etkileyici olduğu ve Fenerbahçe'de kupa kazandığı yorumları yapıldı.

Milano ekibinin 18 yaşındaki oyuncu için yoğun ilgisinin olduğu belirtilirken bu transferde yalnız olmadığı da hatırlatıldı.

Bundesliga ekiplerinden Leipzig'in de ilgilendiği Arda Güler için Milan'ın scout ekibinin başında yer alna Geoffrey Moncada'nın ilerleyen günlerde harekete geçmesi bekleniyor. Moncada'nın geçtiğimiz sezon kadroya katılan Charles De Ketelaere'nin yerini doldurmak için Arda Güler'i düşündüğü ifade edildi.

Haberde genç yıldızın sözleşmesinde yer alan 17.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuna değinildi.

Arda Güler'in Serie A gibi zorlu bir ligde mücadele edip hazır olup olmadığı sorgulanırken, genç yıldızın fiziksel ve karakteristik özellikleri de değerlendirildi.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Süper Lig fenerbahçe Arda Güler Transfer transfer haberleri Milan İtalya Serie A