Dortmund'da Beşiktaş zirvesi! Hasan Arat kimleri isteyecek?

HABER MERKEZİ
Borussia Dortmund Hasan Arat Beşiktaş
Dortmund'da Beşiktaş zirvesi! Hasan Arat kimleri isteyecek?
FOTOĞRAF: AA

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Dortmund'da Nuri Şahin ile bir görüşme gerçekleştirecek. Siyah-beyazlıların Alman ekibinde forma giyen Salih Özcan için de teklifte bulunduğu belirtildi.

Süper Lig'de bu sezon beklentilerin uzağında bir performans sergileyen Beşiktaş önümüzdeki sezonun planlamalarına başladı.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Hasan Arat, Şampiyonlar Ligi'ndeki maçları takip etmek için gittiği Almanya'da transfer görüşmelerini de sürdürüyor.

Borussia Dortmund - PSG maçını izlemek için Dortmund'da bulunan Hasan Arat, Alman ekibinde yardımcı antrenör olarak görevini sürdüren Nuri Şahin ile görüşecek.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Nuri Şahin ile yüz yüze bir görüşme gerçekleştirecek.

Beşiktaş'ın bu sezon Süper Lig'de Antalyaspor'da da görev yapan Nuri Şahin'e teknik direktörlük konusunda teklif götürmesi bekleniyor.

SALİH ÖZCAN İÇİN RESMİ TEKLİF

Beşiktaş, Borussia Dortmund'dan bir ismi daha kadrosuna katmak için harekete geçti. Siyah-beyazlılar, kariyerini Alman ekibinde sürdüren milli futbolcu Salih Özcan için resmi girişimlere başladı.

13 milyon euro piyasa değeri bulunan Salih Özcan, bu sezon sarı-siyahlı ekipte tüm kulvarlarda 32 karşılaşmada forma şansı buldu.