Dortmund, Haaland'ın fiyatını belirledi

Transfer
Dortmund, Haaland'ın fiyatını belirledi

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, devlerin peşinde olduğu Norveçli golcüsü Erling Haaland'ın fiyatını belirledi.

Erling Haaland'ın Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek. 

Avrupa'nın dev kulüplerinin kıskacı altındaki Norveçli golcüyü yüksek bir bedel karşılığında satmak isteyen Dortmund, Haaland'ı bonservis bedelini belirledi.

Norveçli golcünün menajeri Mino Raiola dün Barcelona'ya giderek Katalan devinin yeni yönetimiyle bir transfer görüşmesi gerçekleştirdi. Sky Almanya'ya konuşan Dortmund'un sportif direktörü Micheal Zorc, Raiola'yla görüştüğünü belirterek "Niyetimizi net bir şekilde ortaya koyduk" dedi.

Dortmund'un Barcelona'dan ne kadar istediği açıklanmadı. Ancak İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'ya göre Dortmund, bir sezon daha kadrosunda tutmak istediği Norveçli golcü için 150 milyon euro'dan aşağı teklif kabul etmeyeceğini Barcelona'ya bildirdi. Mino Raiola'nın İspanya'da Real Madrid'le de görüşeceği öğrenildi.

Dortmund formasıyla iki sezonda çıktığı 49 maçta 49 gol atan 20 yaşındaki Haaland'ın adı Premier Lig devleriyle de anılıyor. Öne çıkan takımlar ise Liverpool ve Chelsea.

Kaynak: Haber Global TV

Dortmund transfer haberleri Erling Haaland