Dominik Livakovic transferinde Suudi Arabistan tehlikesi

Fenerbahçe Transfer Konferans Ligi
Dominik Livakovic transferinde Suudi Arabistan tehlikesi

Kaleye takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'de bir numaralı hedef Dominik Livakovic. Sarı-lacivertlilerin transferde bir türlü anlaşma sağlayamamasının üzerine bir Suudi Arabistan takımının Hırvat file bekçisinin transferinde devreye girdiği ileri sürüldü.

Konferans Ligi'nde Zimbru ile karşılaşacak Fenerbahçe'de hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor.

Sarı-lacivertiler bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe, kaleye takviye yapmak isterken, transfer listesinde yer alan Livakovic için başka takımların da görüşmeler yaptığı iddia edildi.

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Suudi Arabistan Ligi'nden bir takım, Fenerbahçe'nin de istediği Dominik Livakovic'i transfer etmek için devreye girdi.

Haberde Fenerbahçe'nin Hırvatistan Ligi ekibi Dinamo Zagreb ile anlaşmaya vardığı belirtilirken, transferde fırtınalar estiren Suudi Arabistan'dan bir takımın da teklif yaptığı ileri sürüldü.

Hırvat file bekçisinin teknik direktör İsmail Kartal'ın ilk tercihi olduğu hatırlatılırken görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Dinamo Zagreb'in 10 milyon euro'luk serbest kalma maddesinin yanı sıra anlaşmaya bazı bonus maddelerini de eklemek istediği iddiaları ortaya atıldı.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe transfer haberleri son dakika Fenerbahçe transfer söylentileri Dominik Livakovic Livakovic Fenerbahçe Livakovic Transfer