Domenec Torrent'ten Fatih Terim açıklaması

Spor haberleri Galatasaray Fatih Terim
Domenec Torrent'ten Fatih Terim açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü, ülkesinin basınına konuştu. AS gazetesine röportaj veren Torrent birçok soruyu yanıtlarken Fatih Terim sorusuna da yanıt verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Barcelona maçı öncesinde İspanya basınından AS gazetesine konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, kulüp ve Fatih Terim hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'dan önce Brezilya'da Flamengo'yu çalıştıran Torrent iki takımı karşılaştırırken Sarı-Kırmızılı takımın bir kulüpten daha fazlası olduğunu söyledi:

"Flamengo ve Galatasaray oldukça benzer takımlar, önemli olduğunu hissettiriyorlar. Galatasaray bir futbol kulübünden fazlası. Sadece şehirde değil ülkenin her yerinde taraftarı olan bir kulüp. İlk geldiğinde Suriye sınırındaki Hatay deplasmanına gittik ve havaalanında kalabalık karşıladı. 'Rakip takımın taraftarları mı?' diye sorduğumda 'Hayır, bizim taraftarımız' diye yanıtladılar. Galatasaray, yaşananların ötesinde büyük bir camia."

FATİH TERİM AÇIKLAMASI

Domenec Torrent, Fatih Terim'in yerine gelmesiyle ilgili de konuştu. NTV Spor'un aktardığına göre, amacının kulübü iyi yerlere getirmek olduğunu ifade eden 59 yaşındaki teknik direktör, "Fatih Terim kulübün bir parçası. Buna büyük saygı duyuyorum ama kulübe yardım etmek için kötü bir zamanda geldim. Kimseden Fatih Terim'i unutmasını istemiyorum. Terim'i hala sevip, destekleyebilirler. Ben gelmeseydim başkası gelecekti." dedi.

Galatasaray taraftarının kupalara ve şampiyonluklara alışkın olduğunu söyleyen Torrent, "Buradaki taraftarlar kazanmaya alışmış. Ama takımı kötü zamanlarda da destekliyorlar. UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona maçında hataya yer vermiyorlar. Ali Sami Yen (Mecidiyeköy'deki stadyum)'e gidemedim ama yeni stat şoke edici. 52 bin taraftar 100 bin kişilik etki ediyor. Barça karşısında bize yardımcı olacak." diye konuştu.

 

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Fatih Terim Domenec Torrent Barcelona