Denizlispor'un kalecisi Abdülkadir Sünger kimdir?

Denizlispor'un kalecisi Abdülkadir Sünger kimdir?

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda Galatasaray'a konuk olan Denizlispor'da kaleci Abdülkadir Sünger kalesinde adeta devleşti. Alkış toplayan performansın ardından Abdülkadir Sünger'in kim olduğu ve kaç yaşında olduğu merak konusu oldu.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda Galatasaray'a konuk olan Denizlispor'da genç file bekçisi Abdülkadir Sünger'in yaptığı kurtarışlar izleyenleri hayran bıraktı. Bu performansın ardından futbolseverler, Abdülkadir Sünger kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Denizlispor kalecisi Abdülkadir Sünger hangi takımlarda oynadı? sorularının yanıtı merak etti. İşte Abdülkadir Sünger'in futbol kariyeri...

ABDÜLKADİR SÜNGER KİMDİR?

Abdülkadir Sünger 24 Mayıs 2000 tarihinde Denizli'de dünyaya geldi.

Abdülkadir Sünger, Denizlispor'da kaleci olarak oynayan profesyonel futbolcudur.

Abdülkadir Sünger 2012–2016 yılları arasında Sarayköy 1926'da görev yaptı. Abdülkadir Sünger, 2016'dan bu yana da Denizlispor'da oynamaktadır.

Transfermarkt verilerine göre Abdulkadir Sünger'in piyasa değeri 200 bin euro.

ABDÜLKADİR SÜNGER'İN GEÇTİĞİMİZ SEZON GALATASARAY MAÇI PERFORMANSI 

Geçtiğimiz sezonun 41. haftasında Galatasaray, Denizlispor'u deplasmanda 4-1 mağlup etmiş, Abdülkadir 1'i penaltı olmak üzere 6 kurtarış yapmış, Sarı Kırmızılıların daha farklı bir galibiyet almasına engel olmuştu. Geçen sezon Galatasaray şampiyonluğu averajla kaçırmıştı.

Denizlispor Abdülkadir Sünger Galatasaray