Davinson Sanchez'den transfer açıklaması

HABER MERKEZİ
Galatasaray Transfer Kolombiya
Davinson Sanchez'den transfer açıklaması
FOTOĞRAF: AA

Galatasaray'ın Kolombiyalı savunmacısı Davinson Sanchez hakkında yer alan transfer iddialarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Copa America 2024'te gösterdiği performansla ülkesi Kolombiya'nın finale kadar yükselmesinde önemli rol oynayan ve Avrupa'nın dev takımlarının radarına giren Davinson Sanchez'den transfer iddiaları hakkında açıklama geldi.

Kolombiya basınına konuşan 28 yaşındaki futbolcu, isminin büyük takımlarla anılmasının kendisini gururlandırdığını belirterek şunları söyledi:

"Bu iyi çalışmanın bir yansıması. Ben çok çalışmaya, zorlukların üstesinden gelme yeteneğine ve konfor alanından çıkmaya çok inanan bir insanım. Konfor alanı her zaman olasılıklarınızı sınırlar.

Bulunduğunuz yerden çok daha ileriye gidebilirsiniz. Takımlar ve fırsatlar karşınıza çıkar. Önemli takımların radarında olmak sizi gururlandırır çünkü işinizi iyi yaptığınızı bilirsiniz. Hem ben hem de kulüp için en iyisinin ne olduğunu göreceğiz. Galatasaray ile bir kontratım var ve ne karar verilirse verilsin benim iyiliğim düşünülerek verilecek.”