Davide Ancelotti babasının Kroos'un yerinde Arda Güler'i oynatacağını biliyor

Haber Merkezi
Arda Güler Carlo Ancelotti İspanya La Liga Real Madrid futbol
Davide Ancelotti babasının Kroos'un yerinde Arda Güler'i oynatacağını biliyor
Fotoğraf: DepoPhotos

Ne Jude Bellingham ne Wirtz, Carlo Ancelotti'nin oğlu Davide, basınının Kroos'un yerinde kimi oynatacağını zaten biliyor.

Defensa Central'de yer alan habere göre Carlo Ancelotti, önümüzdeki sezonun takım kurgusu planını çoktan yaptı.

Takımın tüm kaynaklarından yararlanmak isteyen Ancelotti için en büyük problem futbolu bırakan Toni Kroos'un yerine kimin oynayacağıydı.

Bellingham'ın geriye çekilmesi, Valverde'nin bu görevi üstlenmesi gibi çeşitli çözüm önerileri İspanyol basınında yer buldu.

Ancak bütün bunlar boşuna. Carlo Ancelotti zaten planını yaptı. Oğlu Davide Ancelotti de Kroos'un yerine kimin oynayacağını bilen babasın dışındaki tek kişi.

Piyasada Toni Kroos'un görevini yapabilecek oyuncu neredeyse yok. PSG'de oynayan Vitinha ile Manchester City'de oynayan Rodri ancak alternatif olabilirler. Ancak iki oyuncunu piyasa değerleri çok yüksek ve Real Madrid'in transfer politikasına uymuyor. Zaten bu iki kulüp de Avrupa'daki ezeli rakiplerine en iyi oyuncularını vermeye yanaşmayacak.

Hal böyle olunca Kroos sorunu içeriden çözülecek. Defensa Central'e göre Ancelotti'nun bu mevkideki tercihi Arda Güler olacak. Bu fikri veren isim ise oğlu Davide Ancelotti.

Davide, geçen sezonda Arda Güler'i oynatması için babasına baskı yapmıştı.

Carlo'nun planına göre Arda Güler ağırlıklı olarak orta sahada kimi zaman ise hücum bölgesinde görev yapacak. Böylece geçen seneye göre çok daha fazla süre alacak.

Hatta öyle şeyler söyleniyor ki takımı saha içinde yönetecek ismin Arda Güler olması planlanıyor.

Arda Güler'in Real Madrid'de oynamak için doğduğuna inanan Davide Ancelotti genç yıldıza fazlasıyla güveniyor ve ona göre bu sezonun en büyük transferi geçen sezon transfer edilmesine rağmen Arda Güler olacak.

Tabi bütün bunlar ABD kampındaki hazırlık çalışmalarında rayına oturacak. Arda Güler kendisine biçilen bu rolü hakkıyla yerine getirirse bizi 'milli gurur' dolu bir yıl bekliyor olacak.