Daniel Osvaldo: "Prandelli'ye 'ayda 50 milyon versen de Galatasaray'a gelmem' dedim"

Galatasaray
Daniel Osvaldo: "Prandelli'ye 'ayda 50 milyon versen de Galatasaray'a gelmem' dedim"

Kariyerini Arjantin Ligi ekiplerinden Banfield'ta sürdüren 34 yaşındaki golcü oyuncu Daniel Osvaldo, bir dönem Galatasaray'dan teklif aldığını ancak bu teklifi sarı-kırmızılıları Prandelli'nin çalıştırması sebebiyle reddettiğini açıkladı.

Bir dönem Juventus, Roma, Inter, Porto ve Boca Juniors  gibi büyük takımların formasını terleten ve 30 yaşında sürpriz bir şekilde futbolu bırakma kararı alarak müzik kariyerine başlayan, 4 yıl sonra da ülkesinde futbola dönen Dani Osvaldo, Türkiye'ye transferiyle ilgili dikkat çekici bir söz kullandı.

Cesare Prandelli'nin Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde kendisini transfer etmek istediğini ancak bu teklifi reddettiğini açıklayan Osvaldo, şu ifadeleri kullandı:

"İtalya Milli Takımı'nda oynarken elemelerde 6-7 gol attım ve Prandelli beni 2014'te Dünya Kupası'na götürmedi. Gazeteler benim Arjantinli olduğumu yazmaya başlamıştı ve bu yüzden beni almadı. Bana gitmeyeceğimi bile söylemedi, biletlerimi bile almıştım. Çok ağladım, ölmek bile istedim çünkü oraya gitmeyi hak etmiştim. İtalya, Dünya Kupası için Brezilya'ya gittiğinde Pirlo kaldıkları otelden bir fotoğraf gönderdi, benim fotoğrafımın olduğu bir bilboard vardı. Ertesi gün yine aynı yerden fotoğraf gönderdi, bu sefer kaldırılmıştı. Teknik direktörümüz, kaldırılmasını istemiş. En kötüsü de, Dünya Kupası skandalından sonra Prandelli, beni Galatasaray'a transfer etmek istedi. Ona, 'Ayda 50 milyon dolar versen de gelmem' diye cevap verdim."

Daniel Osvaldo: "Prandelli'ye 'ayda 50 milyon versen de Galatasaray'a gelmem' dedim" - Resim : 1

"RONALDO ŞINAV ÇEKMEYİ, BEN MANGAL YAPMAYI SEVİYORUM. MESSİ GİBİ YAŞAMAK İSTEMEZDİM, ONUN BİR HAYATI YOK"

Futboldan yeteri kadar kazanç sağladığını ve artık çalışmasına gerek kalmadığı için bırakma kararı aldığını söyleyen Osvaldo, "Futbol bana, aileme yardım etme ve çok fazla para kazanma şansı verdi. Artık çalışmama gerek kalmadı. Seyahat etme, farklı yerleri ve farklı insanları tanıma şansı yakaladım. Hayatım değişti ancak özgürlüğüm elimden alındı, özgürlüğümden vazgeçemem. Cristiano Ronaldo eve gidip 150 şınav çekmeyi seviyor, ben ise mangal yapmayı seviyorum. Messi gibi oynamak isterdim ancak Messi gibi yaşamak istemezdim. Onun bir hayatı yok. Altın bir hapishanede yaşamak gibi resmen. Bir yere gidemiyor, sakince bir şeyler içemiyor. Belki onun umurunda değildir ama ben umursuyorum. Dünyanın en büyük televizyonunu satın alıyordur ancak kullanmak için oturma odasına gidemiyordur. Muhtemelen Ferrari sürüyordur ama Barcelona'nın idman sahasına 15 dakika uzakta yaşıyordur" ifadelerini kullandı.

Sporx

Galatasaray Cesare Prandelli