Cyle Larin imzayı atıyor

Beşiktaş İspanya La Liga transfer haberleri
Cyle Larin imzayı atıyor

İspanya La Liga ekiplerinden Mallorca, bir dönem Beşiktaş forması da giyen Kanadalı golcü Cyle Larin'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

İspanya La Liga'ya veda eden Real Valladolid, geçtiğimiz sezonun devre arasında Club Brugge'dan kiraladığı Cyle Larin'in 1.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunun kullanıldığını duyurmuştu.

Club Brugge kariyeri hüsranla sonuçlanan 28 yaşındaki Kanadalı forvet, Valladolid formasıyla La Liga'da 19 maça çıkmış ve 11 gollük katkı (8 gol - 3 asist) sağlayarak dikkatleri üzerine toplamıştı.

Relevo'nun haberine göre; bir süredir Real Valladolid ile görüşmelerde bulunan Mallorca, yapmış olduğu 7 milyon Euro + bonuslar şeklindeki son teklifle eflatun-beyazlı kulübü ikna etti.

Süper Lig'den tanıdığımız bir başka isim olan Vedat Muriqi'yi de bünyesinde barındıran Mallorca'nın bu transferi kısa süre içinde resmileştirmesi bekleniyor.

Beşiktaş kariyerinde 109 maça çıkan ve 39 gol - 9 asist üreten Larin, sözleşmesinin bitmesinin ardından siyah-beyazlı kulüpten ayrılmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Mallorca Cyle Larin Real Valladolid İspanya La Liga Beşiktaş transfer haberleri