Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ndan "Fenerbahçe" açıklaması: Kim bu operasyonu yapıyorsa haddini bilsin

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ndan "Fenerbahçe" açıklaması: Kim bu operasyonu yapıyorsa haddini bilsin

Aytemiz Alanyaspor-Fenerbahçe maçına ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, "Kim bu operasyonu yapıyorsa haddini bilsin, Fenerbahçe sahipsiz değildir" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Fenerbahçe Alanyaspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sosyal medya hesabı üzerinden tepkisini dile getiren Uçum, "İlk sözüm gönlüme; Trabzon ve Alanya maçlarında 5'er puan kaybedersek kusur bizdedir. Ancak hakemlik bu kadar mı Fenerbahçe aleyhine olur, bütün kurallar Fenerbahçe aleyhine olunca uygulanır da pozisyon Fenerbahçe lehine olunca uygulanmaz mı? Kim bu operasyonu yapıyorsa haddini bilsin, Fenerbahçe sahipsiz değildir" ifadelerini kullandı.

NE OLDU?

Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, sahasında Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın hakemi Ümit Öztürk, verdiği kararlarla tartışmalara yol açtı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal maç sonu yaptığı açıklamada "Bence bu iş Ümit Öztürk'lük değil bu iklimi yaratan kimlerse hepsi salkım salkım mutlaka bir gün dökülecek." diye konuştu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise maç sonu yaptığı açıklamada "Açıkça bir takımın önünü kesmek, diğer bir takımın önünü açmak için çabalanıyor. Fenerbahçe sahipsiz değildir, milyonlarca taraftarı vardır. Ve bu taraftarlar dönen dolapların farkındadır!" ifadelerini kullandı.

fenerbahçe Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum Aytemiz Alanyaspor