CSKA Moskova'dan Cyle Larin'e resmi teklif

Beşiktaş
CSKA Moskova'dan Cyle Larin'e resmi teklif

Rusya Premier Ligi ekiplerinden CSKA Moskova, Beşiktaş'ın Zulte Waregem'de kiralık olarak forma giyen golcüsü Cyle Larin için resmi teklifte bulundu.

Haber Global - Dış Haberler

Yunan medyasında çıkan habere göre, PAOK'un transferi için uğraş verdiği Cyle Larin için Rusya Premier Ligi ekiplerinden CSKA Moskova devreye girdi. Haziran sonuna dek satın alma opsiyonunu elinde bulunduran Zulte Waregem'e resmi teklifini ileten Rus ekibi, Kanadalı golcüye de yıllık net 1,7 milyon Euro ücret üzerinden sözleşme önerdi.

Beşiktaş'ın sezon başında 2,5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı Kanadalı golcü, Belçika ekibinde 33 resmi maça çıktı ve 20 gole doğrudan katkı (9 gol, 11 asist) sağlayarak performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Zulte Waregem, iyi bir teklif gelmesi halinde Larin'in satın alma opsiyonunu kullanmayı ve oyuncuyu başka bir kulübe satarak bu transferden kâr etmeyi düşünüyor. Opsiyonun kullanılmaması durumunda Beşiktaş'a dönecek olan Kanadalı golcünün Siyah-beyazlılarla yıllık 1,6 milyon Euro garanti ücretten, 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

CSKA Moskova'dan Cyle Larin'e resmi teklif - Resim : 1

CSKA Moskova Cyle Larin Beşiktaş Zulte Waregem PAOK Cyle Larin transfer haberleri Beşiktaş transfer haberleri Larin Beşiktaş