Cristiano Ronaldo'nun tarihi anlaşmasında detaylar belli oldu!

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo'nun tarihi anlaşmasında detaylar belli oldu!

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun, Suudi ekibi Al-Nassr'la 2.5 yıllık sözleşme imzalayacağı ve karşılığında 500 milyon Euro kazanacağı, sözleşmesini tamamladıktan sonra da Suudi Arabistan'ın 2030 Dünya Kupası elçisi olacağı iddia edildi.

Manchester United'la sözleşmesi feshettikten sonra geleceği merak konusu olan Cristiano Ronaldo'nun, Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr ile anlaşmaya vardığı iddia edilmişti.

İspanyol spor gazetesi Marca'nın haberine göre; Ronaldo, Al-Nassr'la 2.5 yıllık sözleşme imzalayacak ve bu süreçte 500 milyon Euro kazanacak.

Portekizli yıldız, Al-Nassr'la sözleşmesini tamamladıktan sonra Suudi Arabistan'ın 2030 Dünya Kupası adaylığı için aktif bir rol oynayacak ve "Dünya Kupası elçisi" olacak.

Portekiz'in 2022 Dünya Kupası'nda elenmesinin ardından İspanya'ya giden ve bir süre eski takımı Real Madrid'in tesislerinde bireysel olarak çalışmalarını sürdüren Ronaldo, önceki gün Foot Mercato'da yer alan habere göre sözleşme görüşmeleri yapmak için Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a gitti.

38 yaşındaki yıldız futbolcunun geleceğinin kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Global TV

Manchester United' Cristiano Ronaldo Al-Nassr