Cristiano Ronaldo kariyerinin 850. golünü attı, Al Nassr farka koştu

Suudi Arabistan Ligi
Cristiano Ronaldo kariyerinin 850. golünü attı, Al Nassr farka koştu
FOTOĞRAF: Al-Nassr Resmi Twitter Hesabı

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, takımı Al-Nassr'ın Suudi Arabistan Ligi'nin 5. haftasında Al-Hazm'ı 5-1 yendiği maçta kaydettiği golle kariyerindeki toplam gol sayısını 850'ye çıkardı. Milli futbolcumuz Merih Demiral'ın takımı Al-Ahli ise Al-Fateh'e 5-1'lik skorla boyun eğdi.

Suudi Arabistan Ligi'nin 5. haftasında Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozovic gibi yıldızların da formasını giydiği Al-Nassr deplasmanda Al-Hazm ile karşılaştı.

Al Nassr karşılaşmayı Abdulrahman Ghareeb, Abdullah Alkhaibari, Otavio, Cristiano Ronaldo ve Sadio Mane'nin attığı gollerle 5-1 kazanmayı başardı. Al Hazm'ın tek sayısı ise Muhammed Badamosi'den geldi.

Karşılaşmada sergilediği 1 gol, 2 asistlik performansla galibiyetin mimarı olan Cristiano Ronaldo kariyerinde önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı.

Portekizli yıldızın karşılaşmanın 68. dakikasında attığı gol, kariyerindeki 850. golü olarak kayıtlara geçti.

Al Nassr ligdeki puanını 9 yaparak 6. sıraya yükseldi, Al Hazm ise topladığı 2 puanla 17. sırada kaldı.

SLAVEN BILIC, MERİH DEMİRAL'I ÜZDÜ

Teknik direktörlüğünü Slaven Bilic'in yaptığı Al-Fateh ise milli oyuncumuz Merih Demiral'ı da kadrosunda bulunduran Al-Ahli'yi 5-1'lik skorla mağlup etti.

Al-Fateh'in gollerini Albirakan, Zelarrayan, Bendebka ve Murad Batna (2) kaydetti. Al Ahli'nin tek sayısı ise yeni transfer Gabri Veiga'dan geldi.

Milli futbolcumuz Merih Demiral, karşılaşmanın duraklama dakikalarında rakibine yaptığı müdahalenin ardından direkt kırmızı kartla cezalandırıldı.

Bu sonuçla Al-Fateh 5. haftası geride kalan ligdeki puanını 8'e yükseltirken, ligdeki ilk yenilgisini alan Al-Ahli ise 12 puanla 4. sırada kaldı.

Kaynak: Haber Global TV

Suudi Arabistan Ligi Al-Nassr Al-Ahli Cristiano Ronaldo Merih Demiral Slaven Bilic