Cristiano Ronaldo'ya dudak uçuklatan teklif

Spor haberleri transfer haberleri
Cristiano Ronaldo'ya dudak uçuklatan teklif

İngiliz devi Manchester United'daki geleceği belirsizliğini koruyan Cristiano Ronaldo'ya iddiaya göre Suudi Arabistan'dan bir kulüp, 2 yıllık sözleşme ve sezon başına 125 milyon Euro teklif etti.

Premier Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Manchester United'da Cristiano Ronaldo'nun takımdaki durumu netleşmiş değil.

NTV Spor'un Portekiz'da yayın yapan TVI'dan aktardığı habere göre, Suudi Arabistan'dan bir takımın, Ronaldo için Manchester United'a 30 milyon Euro bonservis önerdiği kaydedildi.

TEKLİF EDİLEN MAAŞ DUDAK UÇUKLATTI

Haberde, Portekizli yıldıza ise 2 yıllık sözleşme karşılığında 250 milyon euro teklif edildiği ifade edildi.

Manchester United'ın Tayland ve Avustralya'daki sezon öncesi kamplarına Cristiano Ronaldo'nun ailevi nedenlerden dolayı katılmayacağı açıklanmıştı.

Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz sezonun başında Juventus'tan ayrılarak Manchester United'a dönmüştü. Geride kalan sezonda 38 maçta süre alan yıldız oyuncu, 24 gol ve 3 asist kaydetti.

DEVLERİN GÜNDEMİNE GELİYOR

Avrupa'da birçok takımla anılan Cristiano Ronaldo ile Bayern Münih ve Chelsea'nin ilgilendiği iddia edilmişti.

Bayern Münih CEO'su Oliver Kahn Kicker'a verdiği demeçte Ronaldo ile ilgilenmediklerini belirterek, "Cristiano Ronaldo'ya büyük bir saygı duyuyorum. Tüm zamanların en iyilerinden birisi olduğunu söyleyebilirim. Ancak bu transfer bizim felsefemizle uyuşmaz." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Manchester United' Christiano Ronaldo Suudi Arabistan Chelsea Bayern Münih