Vitor Pereira'yı çıldırtan soru!

futbol
Vitor Pereira'yı çıldırtan soru!

Brezilya ekibi Corinthians'ı çalıştıran Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, Fluminense maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında bir gazetecinin sorduğu soruya çok sinirlendi.

Brezilya Serie A'nın 34. haftasında Libertadores Kupası'na katılma savaşı veren iki takım, Corinthians ile Fluminense karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira'nın çalıştırdığı Corinthians, sahasında Fluminense'ye 2-0 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Vitor Pereira, bir gazetecinin sorduğu soruya çok sinirlendi.

Marco Bello isimli bir gazeteci, Portekizli teknik adama, "Edindiğimiz bilgilere göre eşiniz Corinthians'tan ayrılmanızı, siz ise burada kalmayı istiyorsunuz. Evde kimin sözü geçiyor, sizin mi yoksa karınızın mı?" şeklinde bir soru yöneltti.

Soru karşısında sinirlendiği görülen Vitor Pereira, "Arkadaşım, senden daha kibar bir insan olduğum için soruna yanıt vermeyeceğim. Sen kaba bir insansın. Futbolla alakası olmayan konulara giriyorsun. Eşimin evde söz sahibi olup olmamasının konuştuğumuz konularla alakası yok. Kendisi 12 yıldır evden uzakta, annesi ve çocuklarla birlikte kalıyor. Ve kararları hep ben alıyorum. Bu tarz soru ve yorumları kabul etmiyorum. Eğitim eksikliği ve saygısızlık olarak görüyorum." şeklinde yanıt verdi.

GAZETECİ ÖZÜR DİLEDİ

Pereira'nın cevabı ve sonrasında Corinthianslı taraftarların sosyal medya üzerinden gösterdiği tepkilerin ardından soruyu soran gazeteci Marco Bello, Portekizli teknik direktörden özür diledi.

Bello sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, soruyu sorarken amacının karşı tarafı rencide etmek olmadığını ancak günün sonunda kulağa rahatsız edici geldiğini kabul ettiğini belirterek, "Arkadaşlar, eve gelir gelmez yaşananların bir değerlendirmesini yaptım ve sizinle paylaşmak istiyorum. Vitor Pereira'ya sorduğum soru çok kötüydü. Sıradan bir soru olması gerekiyordu ama çok saldırgan bir soru gibi oldu. Buradan Vitor'dan özür dilemek istiyorum, onunla tekrar aynı ortamda olduğumda bunu yüz yüze de yapacağım. Umarım anlar, en azından yaşadığım pişmanlığı görür. Herkese kucak dolusu sevgiler, sevgiyle kalın." ifadelerini kullandı.

"KALMAK İSTEDİĞİMİ DAHA ÖNCE ZATEN SÖYLEDİM"

Corinthians'ta kalmayı umduğunu söyleyen Portekizli teknik adam, "Bunu zaten daha önce söyledim. Taraftar ve yönetim kalmamı isterse, ben zaten burada kalmak istiyorum. Ancak acelemiz yok. Daha sezonun bitimine 5 maç var ve Libertadores Kupası'na katılmamızı sağlayacak pozisyonu elde etmek için çalışıyoruz. Karar vermek için çok zamanımız var." şeklinde konuştu.

34 haftası geride kalan Brezilya Serie A'da Corinthians 33 maçta topladığı 57 puanla lider Palmeiras'ın 17, ikinci Internacional'in ise 7 puan gerisinde 5. sırada yer alıyor.

Brezilya Serie A'da sezonu ilk 5 sırada tamamlayan takımlar Libertadores Kupası'na grup aşamasından doğrudan katılım sağlıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Vitor Pereira Corinthians fenerbahçe