Chelsea'nin yeni hocası belli oluyor

Chelsea İngiltere Premier Lig futbol
Chelsea'nin yeni hocası belli oluyor

Bu sezon Premier Lig'de istediği sonuçları elde edemeyen Chelsea önümüzdeki sezon için hazırlıklara başladı. Maviler'in önümüzdeki sezon teknik direktörlük görevi için Arjantinli teknik adamla anlaştığı iddia edildi.

Premier Lig'de kabus gibi bir sezon geçiren ve teknik direktör konusunda süreklilik sağlayamayan Chelsea'de önümüzdeki sezonun planlaması devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl Maviler'i satın aldıktan sonra transferde ciddi meblağlar harcayan Tedd Boehly şu ana kadar yatırımının karşılığını alamadı. Sezona Alman teknik adam Thomas Tuchel yönetiminde başlayan Londra ekibi, daha sonrasında ise Graham Potter'a 25 milyon euro bonservis bedeli ödeyip teknik direktörlük görevine getirmişti.

Potter da kötü gidişe 'dur' diyemeyince yerine sezon sonuna kadar kulübün efsane isimlerinden Frank Lampard getirilmişti. 

POCHETTINO İMZA AŞAMASINDA

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Londra ekibi Arjantinli teknik direktör Mauricio Pochettino ile önümüzdeki sezon için anlaşma sağladı.

51 yaşındaki teknik adamın bu hafta içerisinde kendisini 2026 yılına kadar Chelsea'ye bağlayacak anlaşmaya imza atması bekleniyor. 

Kaynak: Diğer

Chelsea Premier Lig