Ceyhun Kazancı'dan Serdar Saatçı açıklaması

Spor haberleri
Ceyhun Kazancı'dan Serdar Saatçı açıklaması

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Serdar Saatçı kriziyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'tan da basında çıkan bazı haberlere ilişkin yalanlama geldi.

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, takımın Avusturya kampında açıklamalarda bulundu.

Kazancı, Serdar Saatçı krizi hakkında da konuştu. Ceyhun Kazancı, "Serdar'ın konusu çok büyütülecek bir olay değil. Hocanın teknik bir raporu var. Ona müteakip yönetim kurulu olarak bir karar verdik. Beşiktaş'ın değerleri var. Serdar Saatçı'nın yaptığı hareketler uygun değildi. Beşiktaş'ın değerleri var. Bu konuda farklı detaylar aramanın anlamı yok. Yaşananlar, gördüğünüzden ibaret. İstanbul'da yapıcı bir şekilde çözüm bulunur" açıklamasında bulundu.

Kazancı, Saatçı'nın ateşi olduğu haberleri için, "Ateş konusunu hayretle karşıladık. Öyle bir açıklama olduğunu sanmıyorum. Yanlış bilmiyorsam yalanladı" ifadelerini kullandı.

RIDVAN VE ERSİN AÇIKLAMASI

Rıdvan Yılmaz'ın Frankfurt'a transferinde şu anda ara verilmiş bir süreç var. Ersin için gelen herhangi bir resmi teklif yok.

SERDAR İÇİN BEŞİKTAŞ'TAN RESMİ AÇIKLAMA

Serdar Saatçı'yla ilgili daha sonra kulüpten şu açıklama yapıldı: 

"Futbol A Takımımızın Avusturya kampı kapsamında, 12.07.2022 tarihinde hazırlık maçı oynanırken ve oyundan alındıktan sonra göstermiş olduğu tavır ve davranışlar nedeniyle, Sportif Direktörümüz ve Teknik Heyetimizin almış olduğu karar ile kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı, hakkında bugün bazı basın yayın organlarında çıkan ve Serdar Saatçı’nın ifade ettiği iddia edilen “Maçtan önce 39 derece ateşim vardı. Buna rağmen oynatıldım. Hasta olduğum için iyi oynayamadım” ifadelerinin gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur.

Uzman sağlık ekibimizin görev yaptığı takımımızda sağlık problemi olan bir oyuncunun buna rağmen hazırlık maçında oynatılabileceğini düşünmek de mümkün değildir.

Camiamızın ve futbol kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla yeni sezonda da takımımızla ve kulübümüzle ilgili asılsız iddia içeren, kötü niyetli yalan haberler, kulübümüz tarafından anında reaksiyon gösterilerek yalanlanmaya devam edilecektir.

Camiamızın ve kamuoyunun bu tip asılsız haberlere itibar etmemesini, doğru ve sağlıklı iletişim için rica eder, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."

 

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Ceyhun Kazancı Serdar Saatçi Rıdvan Yılmaz