Ceyhun Kazancı'dan transfer gündemine ilişkin flaş açıklamalar!

Beşiktaş
Ceyhun Kazancı'dan transfer gündemine ilişkin flaş açıklamalar!

Beşiktaş Futbol Direktörü Ceyhun Kazancı, siyah-beyazlı takımın yeni sezonda en az 4 transfer yapacağını, Gedson Fernandes için henüz kendilerine ulaşan bir teklif olmadığını ve Portekizli orta saha oyuncusu için bonservis taleplerinin en az 20 milyon Euro olacağını söyledi.

Beşiktaş Futbol Direktörü Ceyhun Kazancı, siyah beyazlı kulübün transfer gündemi ile ilgili NTV Spor'a açıklamalarda bulundu.

Kazancı, Gedson Fernandes için henüz resmi teklif olmadığını söyleyen Kazancı, "Bonservisinin yarısı bizde, yarısı Benfica’da. Bonservis gelirinin yarısını Benfica alacak. O nedenle beklentimiz yüksek. 20 milyon Euro üstü teklif gelirse değerlendiririz. Ama biz en az 1 yıl daha takımda kalmasını istiyoruz." dedi.

GELECEK SEZONUN KADRO PLANLAMASINA BAŞLANDI

Gelecek sezon için en az 4 transfer yapacaklarını söyleyen Kazancı, "Bir sağ stoper, 2 orta saha, bir de sağ kanat oyuncusu için çalışmalarımız var. Orta sahalardan biri Josef’in yerini dolduracak 6 numara pozisyonu için olabilir. Diğeri de Dele Alli’nin pozisyonu için olacak. Sezon sonunda takımdan ayrılan isimler olursa transfer edeceğimiz oyuncu sayısı da artabilir." şeklinde konuştu.

MAXIM'İN KALMASI ZOR GÖRÜNÜYOR!

Gaziantep FK'nın ligden çekilmesi sonrasında kiralık olarak kadroya katılan Alexandru Maxim için Kırmızı-siyahlı kulübün 2,5 milyon Euro bonservis istediğini belirten Kazancı, "Sezon sonu Şenol Güneş’in raporuna göre karar vereceğiz. Fakat bu şartlarda bonservisini almayı düşünmeyiz." ifadelerini kullandı.

"REDMOND'IN KALMA İHTİMALLİ YÜZDE 50!"

Sezon başında 1 yıllık sözleşmeyle kadroya katılan Nathan Redmond’ın son durumuna da açıklık getiren Kazancı, "Takımda kalma ihtimali yüzde elli. Biz kalmasını istiyoruz. Kendisi de bizden memnun. Maddi konularda anlaşamadığımız bir durum olmaz. Fakat kararını henüz vermedi. Ailesi ile görüşecek. Eşinin doğum yapacak olması nedeniyle İngiltere’ye dönebilir." dedi.

ATIBA'NIN 10 YILLIK BEŞİKTAŞ SERÜVENİ SONA ERİYOR!

Siyah-beyazlı takımda 10. sezonunu geçiren ve sözleşmesi bitecek olan Atiba Hutchinson'ın durumuna da değinen Kazancı, "Gelecek yıl bizimle olmayacak. Kendisine güzel şekilde veda edeceğiz. Gelecek sezon teknik ekipte olması ile ilgili bir durum yok. Belki 1 yıl da ülkesi Kanada’da oynar." şeklinde konuştu.

BORINI İÇİN TOP ŞENOL GÜNEŞ'TE!

Fabio Borini için ara transfer döneminde teklif yaptıklarını ancak Karagümrük ile anlaşamadıklarını söyleyen Kazancı, "Sezon sonu serbest kalacak. Şenol Güneş’in talebi olursa görüşürüz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diğer

Beşiktaş Ceyhun Kazancı Gedson Fernandes Beşiktaş transfer haberleri