Celtic Midtjylland maçı saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi
Celtic Midtjylland maçı saat kaçta hangi kanalda?

Celtic ile Midtjylland UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında İskoçya'da karşı karşıya geliyor. Galatasaray, PSV'yi geçerse bu maçın galibiyle eşleşecek. Peki Celtic - Midtjylland maçı saat kaçta ve hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak. İşte detaylar.

İskoçya temsilcisi Celtic'in Danimarkalı rakibi Midtjylland'I ağırladığı UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçı Celtic Park'ta oynanıyor. Maçın hakemi ise Sandro Scharer. Bu eşleşmenin galibi, 3. ön eleme turunda PSV - Galatasaray eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. 

Celtic Midtjylland maçı saat kaçta hangi kanalda izlenebilir?

Celtic ile Midtjylland arasında oynanan zorlu karşılaşma saat 21:45'te başladı ve Bilyoner'den canlı olarak izlenebiliyor.

Celtic'te son durum

Tam 119 gün menajer koltuğu boşta kalan Celtic, yeni sezona Ange Postecoglou ile anlaşarak girdi. Yunanistan doğumlu, Avustralyalı teknik adam mesaiye başladığı ilk gün "takımda bizimle oynamak isteyenler kalacak" mesajı verdi.

- Uzun süredir ayrılığı kafasına koymuş Kristoffer Ajer ve Olivier Ntcham, Şampiyonlar Ligi listesinde kendilerine yer bulamadı.

- Yeni transferler Liel Abada & Kyogo Furuhashi de, sakatlığı bulunan Mikey Johnston ile birlikte maç kadrosunda olmayacak.

- Yaklaşık 18 aylık bir aradan sonra Celtic Park'ta seyirci de olacak. 9 bin taraftarın tribünde takıma destek olması bekleniyor.

- Postecoglou'nun hazırlık maçlarından yola çıkarsak 2003'lü Karamoko Dembele'yi bu sezon daha sık yeşil sahada göreceğimizi söyleyebiliriz. Kalede Vasilios Barkas oynayacak. Sağ bekte de şu an için Anthony Ralston...

- Stoperde 2000'li "Osaze Urhoghide & Stephen Welsh" ikilisi görev yapacak. Hücumda da Odsonne Edouard yerine Albian Ajeti'nin ön planda olması şaşırtmaz. Scott Brown'ın ayrılması sonrası kaptanlık pazubendini artık Callum McGregor takacak.

Midtjylland

- Geçen sezon Danimarka'da Superliga'yı ikinci sırada FC Midtjylland'da ise Celtic'in çok yakından tanıdığı Erik Sviatchenko kaptanlık yapıyor. 29 yaşındaki stoper 2016-18 yılları arasında Celtic formasıyla 60'dan fazla maça çıktı, 5 tane kupa kaldırdı.

- Yeni sezona 90+1'de kornerden gol yiyip 2-1 kaybettikleri Odense maçıyla başladılar.

- Antwerp'e giden Brian Priske yerine koltuğa geçen Bo Henriksen'in de takımdaki ilk maçıydı. Kanatlarda Pione Sisto ve Anders Dreyer'le oynadı.

- Geçen sezon 20 gol katkısı yapan (14 gol - 6 asist) ancak takımdan ayrılmak istediğini belirten Sory Kaba kadro dışı. Hücum merkezinde Junior Brumado'nun görev yapması bekleniyor.

Bahis oranları

İddia yönetimi Celtic'in galibiyetine 1.75, beraberliğe 2.95, FC Midtjylland'ın galibiyetine ise 3.15 oran veriyor.

celtic maçı şifresiz izle şampiyonlar ligi şifresiz izle