Cedric Bakambu, Barcelona'nın kapısından döndü!

Cedric Bakambu, Barcelona'nın kapısından döndü!

Bir dönem Bursaspor forması giyen Cedric Bakambu, Barcelona'nın kapısından döndü. 28 yaşındaki futbolcu konuyla ilgili sosyal medya hesabından esprili bir paylaşımda bulundu.

Şimdilerde Çin Süper Ligi ekiplerinden Beijing Guoan'ın başarısı için ter döken Bakambu, koronavirüs tehdidi nedeniyle Avrupa'ya dönmenin hesaplarını yapıyordu. Aradığı fırsat da ayağına gelmişti. Barcelona Sportif Direktörü Eric Abidal, oyuncunun menajeriyle temasa geçmiş ve Beijing kulübü başkanı da transfere yeşil ışık yakmıştı.

Bu gelişmenin ardından takımın kamp yaptığı Seul'den Hong Kong'a geçen yıldız golcü buradan Barcelona'ya aktarma yapacaktı. Fakat Abidal, kulübün bu transferi yapmaktan vazgeçtiğini bildirince Barcelona uçuşu iptal oldu ve Seul'e geri döndü.

Bakambu konuyla ilgili sosyal medya hesabından esprili bir paylaşım yaptı. Transfermarkt sitesinin hesabını etiketleyen Kongolu, "Transfer geçmişimi 'Neredeyse Barcelona' olarak değiştirin lütfen. Ne olursa olsun sürece güveniyorum. Her şey için Tanrı'ya şükürler olsun. Griezmann, seninle de başka bir zaman görüşürüz." ifadelerini kullandı.

Transfermarkt da Bakambu'nun bu isteğine kayıtsız kalmadı ve oyuncunun transfer geçmişine "Neredeyse Barcelona'yı" ekledi. Yıldız oyuncunun cevabı ise şu oldu: "Hahaha. Teşekkürler, hayallerim gerçek oldu."

Cedric Bakambu, Barcelona'nın kapısından döndü! - Resim : 1

Cedric Bakambu Bursaspor Barcelona