Carlos Antonio Zago, Japonya yolcusu

Carlos Antonio Zago, Japonya yolcusu

Beşiktaş'ın unutulmaz savunmacılarından Carlos Antonio Zago, geçtiğimiz ay RB Bragantino'yla yaşadığı Serie B şampiyonluğunun ardından sürpriz bir karara imza atarak Japonya yolunu tuttu.

Haber Global - Dış Haberler

Beşiktaş'ın 100. yıl şampiyonluğunda Ronaldo ile göbekteki uyumuyla büyük pay sahibi olan Carlos Antonio Zago, teknik direktörlük kariyerindeki ilk başarıyı geçtiğimiz ay Red Bull'un sahibi olduğu Bragantino'yla Serie B'de şampiyonluk ilan ederek yaşamıştı.

Serie A'da ve Libertadores'te şampiyonluk ilan eden Flamengo'nun 15 milyon Euro transfer bütçesi aldığı bir ortamda, kendisine yeni sezon için yaklaşık 25 milyon Euro'luk bir transfer bütçesi verilmesi beklenen 50 yaşındaki teknik adam, sürpriz bir karara imza atarak kulübünden ayrılma kararı aldı.

J1 Ligi takımlarından Kashima Antlers'la görüşen Zago'nun Japon ekibiyle iki yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya vardığı ve imzaların kısa süre içerisinde atılacağı iddia edildi.

Oynattığı hücum futbolu ve takımın sergilediği performansla beğenileri üzerine toplayan Zago'nun, birkaç yıl içinde Red Bull'un sahipliğini yaptığı diğer takımlarda (Salzburg, Leipzig) görev alması bekleniyordu...

Carlos Antonio Zago, Japonya yolcusu - Resim : 1

Beşiktaş RB Bragantino Red Bull