Carlo Ancelotti'nin Mbappe sözleri olay oldu

Carlo Ancelotti Real Madrid İspanya La Liga Kylian Mbappe
Carlo Ancelotti'nin Mbappe sözleri olay oldu

La Liga şampiyonu Real Madrid'in Real Betis'le oynayacağı son lig maçı öncesi takımın teknik direktörü Carlo Ancelotti bir basın toplantısı düzenledi.

Real Madrid City'deki basın toplantısında konuşan Ancelotti, "Bu bir final maçı. Bu hafta iyi çalıştık. Ligin son maçında da iyi bir performans sergileyerek sezonu bitirmek istiyoruz. Oyuncularım bütün sezon boyunca iyi iş çıkardılar" diye konuştu.

İtalyan teknik adam, "Yarın bir efsaneni vedası. Zevk almamız gereken birçok şey var. Önemli bir gün ve taraftarlarımız tüm sezon olduğu gibi bizi destekleyeceklerdir" diye konuştu.

Kroos'un emeklilik kararıyla ilgili de konuşan Ancelotti, "Efsaneler kendi kaderlerini seçerler. Kroos saygı duymamız gereken bir karar verdi. Onu elimizden geldiğince iyi uğurlamalıyız. Onu çok iyi anlıyorum. Bu şekilde veda etmek ideal olacaktır" dedi.

Kroos'un yerine oyuncu alınıp alınmayacağı sorusuna ise İtalyan teknik direktör, "Bu seviyede bir oyuncunun alternatifini bulmak imkansız olsa değil ama çok karmaşık, ancak kaynaklarımız var. Gençlerin daha fazla sorumluluk alması gerekiyor. Her yıl oyuncu kaybediyoruz ama kaybetmememiz gereken şey atmosfer, bağlılık ve tutumdur. Kroos'u ikna etmek ya da fikrini değiştirmek kolay değil" şeklinde konuştu.

Ancelotti Tchouameni'nin Şampiyonlar Ligi finalinde olmayacağının altını çizerken takıma dahil ettiği genç oyuncu Mario Martin'i de övdü.

Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Nacho'nun ise henüz kararını vermediğini belirten Carlo Ancelotti, Mbappe'nin olimpiyat oyunlarına gidip gitmeyeceği yönündeki soruya ise "Bu Fransızların sorunu. Ben İtalyanları izlemeyi seviyorum" yanıtını verdi.