Carlo Ancelotti'nin Arda Güler için başka bir planı var

Arda Güler Real Madrid Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti'nin Arda Güler için başka bir planı var

Real Madrid'in İtalyan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, eldeki transferlerle yeni bir taktik arayışı içinde.

Klasik 4-3-3'ün varyasyonlarını düşünen Ancelotti, Amerika turu için belirlediği kadroyla da ne düşündüğünü ortaya koymuş oldu.

Gözlerin yeni transferlerden Bellingham üzerinde olması beklenirken Fenerbahçe'den gelen Arda Güler bir anda ilgiyi üzerinde topladı.

Tekniğinin yanı sıra kendine olan güveniyle de dikkat çeken Arda için Carlo Ancelotti'nin başka planları olduğu konuşuluyor.

İspanyol basınında yer alan haberlerde önce sağ açık olarak düşünülen Arda için Carlo Ancelotti'nin aklında yeni bir plan olduğu iddia ediliyor.

Benzema'nın gitmesinin ardından golcü olarak sadece yeni transfer Joselu var. Oyuncu yaşlı ve as oyuncu olarak görülmüyor. Bu durumda geçen sene Benzema'nın işgal ettiği 9 numaranın kim olacağı sorusu ortada duruyor. Aslında genel beklenti Kylian Mbappe'nin transfer edileceği ve burayı dolduracağı yönündeydi. Ancak Mbappe transferi soru işaretleriyle doldu.

Bu durumda Ancelotti elindeki opsiyonlara göre bir oyun planı kuruyor. İddiaya göre Benzema'nın yerini sahte dokuz olarak Arda Güler'i kullanmayı planlıyor. Aslında bu mevki için daha önce Rodrygo'nun adı geçiyordu. Arda ise sağda değerlendirilecek diye düşünülüyordu.

Ancak antrenman izlenimleri Arda Güler'in sahte 9'a yerleştirileceği yönünde. Ancak haberlerde bunun bir yedek plan olarak düşünüldüğü de belirtiliyor. Yani önce Joselu olmazsa Rodrygo kullanılacak ancak verim sağlanamazsa Arda Güler bu görevi üstlenecek.

Arda Güler'i izleyen Ancelotti, Milli futbolcumuzun çok yönlülüğü nedeniyle onu tek bir role hapsetmek de istemiyor. Hem orta sahada, hem 10 numarada hem de sağ kanatta hücum için müthiş bir derinlik sağlayan Arda Güler'i Ancelotti'nin en verimli şekilde kullanacağından herkes emin.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Real Madrid Ancelotti İspanyol basını La Liga futbol ispanyol futbolu