Carlo Ancelotti'den Valladolid maçının ardından heyecanlandıran Arda Güler açıklaması

Real Madrid Arda Güler Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti'den Valladolid maçının ardından heyecanlandıran Arda Güler açıklaması
FOTOĞRAF: AA

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Real Valladolid'i 3-0 yendikleri karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada Arda Güler ve Endrick'in daha fazla süre alması gerektiğini söyledi.

İspanya La Liga'nın 2. haftasında Real Madrid sahasında karşılaştığı Real Valladolid'i 3-0 yenerek bu sezon ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Real Valladolid karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İtalyan teknik adam, Arda Güler'in daha fazla süre alması gerektiğini vurgulayarak, "Arda Güler'in bugünkü performansı gelişiminin bir parçasıydı. Arda'ya ve Endrick'e daha fazla süre vermeliyiz. Böylece her ikisi de takıma daha hızlı adapte olabilir ve istikrarlı bir şekilde gelişebilirler" ifadelerini kullandı.

Ancelotti, 23 Ağustos'taki antrenmanda sakatlanan Jude Bellingham'ın yerine ilk 11'de Arda Güler'e şans vermesinin sebebiyle ilgili yöneltilen bir soru üzerine, "Arda mı yoksa Brahim ile mi başlayacağım konusunda kararsızdım. Ama evimizde oynamamızdan dolayı Arda ile başlamanın ona daha çok yardımcı olacağını düşündüm. İyi bir maç çıkardı" diye konuştu.