Carlo Ancelotti sonuçlara inanamadı! Arda Güler bomba gibi çıktı!

Haber Merkezi
Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga
Carlo Ancelotti sonuçlara inanamadı! Arda Güler bomba gibi çıktı!

Arda Güler bugün Real Madrid'de sağlık kontrolünden geçti. Beyaz takımın futbolcusu günün en büyük sansasyonlarından biri oldu.

Bütün bunlar onun daha güçlü bir şekilde geri dönmesi nedeniyle oldu. Eski Fenerbahce oyuncusu kendine dikkat ediyor ve spor kariyerinde önemli bir anla karşı karşıya olduğunu biliyor.

Aynı şekilde beyaz kulüp içinde de ondan çok memnunlar. Onun spor kariyerinde çok fazla öngörüsü olan ve ayrıca Real Madrid'de gerçekten başarılı olmak isteyen bir oyuncu olduğunu düşünüyorlar.

Yönetim de hep arkasında durdu. Her zaman, bu kadar sakatlıktan başını kaldırmasa bile onu savundular ve ne transferle ne de kiralık olarak ayrılmayacağını açıkça belirttiler.

Onu bir profesyonel olarak görüyorlar ve beyaz formayla neler yapabileceğinin farkındalar. Florentino operasyonu gerçekleştirdiği için pişman değil . 

Hem spor yönetimi hem de Carlo Ancelotti, Güler'in kadroda daha önemli bir role sahip olması gerektiğine inanıyor. Geçen sezon attığı altı gol ve muhteşem Avrupa Kupası, Valdebebas'ta dikkate alınan faktörler.

 


Bu nedenle Madrid taraftarları için rahat olsun çünkü '24' satılık değil ve uzun süre beyaz formayla oynamaya devam edecek.