Carlo Ancelotti, Arda Güler'in yerine onun dönmesini istiyor, can sıkıcı gelişme!

HABER MERKEZİ
Real Madrid Carlo Ancelotti Arda Güler İspanya La Liga
Carlo Ancelotti, Arda Güler'in yerine onun dönmesini istiyor, can sıkıcı gelişme!
FOTOĞRAF: AA

İspanyol basınında yer alan haberlerde Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin yazın takımdan gönderilen ismin geri dönmesini istediği iddia edildi.

Arda Güler'in Real Madrid'deki geleceği tartışma konusu olmaya devam ediyor. O ise vazgeçmeyip dakikalarını artırmak istiyor.

Sakatlık probleminden kurtulan Arda Güler, Carlo Ancelotti'nin kendisine verdiği 'daha fazla dakika' sözünü hatırlıyor. Ancak Ancelotti sözünü tam olarak tutmuyor. İtalyan'ın onu planlarında pek düşünmediğine hep beraber şahit oluyoruz.

İspanyol basınında yer alan bir iddiaya göre Ancelotti bu tavrını bir adım daha ileriye götürerek İtalya Serie A ekiplerinden Como'ya satılan Nico Paz'ın geri alma bedelinin ödenerek takıma geri getirilmesini istedi.

MESSI'YE ASİST YAPTI

Nico Paz, Arda Güler'le aynı mevkide oynuyor ve takımı Como'da harika bir performans sergiliyor. Aynı zamanda Arjantin'in son maçında da yer aldı ve Lionel Messi'ye asist yaptı.

Nico Paz'ın dönüşü Arda Güler için tehlike anlamına geliyor. Çünkü satılma sebebi Arda Güler'in varlığıydı. İspanyol basını böyle bir talebin Ancelotti'nin Arda Güler'i gözden çıkardığı şeklinde yorumlanabileceğini yazdı.

KROOS ONUN İÇİN ÖVGÜ DOLU İFADELER KULLANDI

Messi ve Toni Kroos'un Nico Paz'la ilgili yaptığı olumlu açıklamalar da bu işin tuzu biberi oldu.

Nico Paz'ın gelmesi demek Arda Güler için işlerin daha da karmaşıklaşması anlamına geliyor. Herkese yetecek kadar yer yok. Böyle bir gelişme olursa Arda Güler, Real Madrid'deki geleceğini değerlendirmek ve gelişimini sürdürebileceği başka seçenekleri düşünmek zorunda kalacak.