Cansu Özbay Haber Global'e konuştu: İnanılmaz bir geri dönüşe imza attık

Spor haberleri Voleybol Vakıfbank

Vakıfbank, CEV Şampiyonlar Ligi yarı finali rövanş maçında Fenerbahçe OPET'i altın set sonucunda yenerek finale yükseldi. Bu başarının mimarlarından Cansu Özbay, Haber Global'in sorularını yanıtladı.

CEV Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'nde Fenerbahçe OPET'e karşı zor bir geri dönüşe imza atarak finale yükselen Vakıfbank'ın pasör oyuncusu Cansu Özbay, Haber Global'in sorularını yanıtladı.

Vakıfbank'ın yıldız pasörü Cansu Özbay, Fenerbahçe OPET'i altın set sonunda geçerek Avrupa'da finale yükseldikleri maçın kulüp tarihinin en unutulmaz maçlarından biri olduğunu söyledi.

Cansu Fenerbahçe OPET maçını nasıl kazandıklarına ilişkin "İnanılmaz bir geri dönüşe imza attığımızı düşünüyorum. Muhtemelen tarihin en unutulmaz maçlarından biri oldu Vakıfbank adına diye düşünüyorum. Fenerbahçe inanılmaz iyi oyunculara sahip bir takım. Hepimiz gördük. En üst seviyelerinde oynuyorlardı voleybolu. Ne yapmamız gerektiğini çok daha iyi bilerek sahaya çıktığımızı düşünüyorum. Başka türlü ne yapsak kazanamayacağımız bir maçtı bizim için." diye konuştu.

Özbay, Eczacıbaşı Dynavit ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi Finali'ne de değindi.

Özbay, "İki Türk takımı oynayacağı için Şampiyonlar Ligi finalini ben de her Türk gibi çok gururlu hissediyorum. Kupayı kaldıran taraf olmak istiyoruz yine. Ama Eczacıbaşı da çok iyi bir takım. Çok iyi oyunculara sahipler. Eminim ki o sahada müthiş bir voleybol izlenecek. Kazanan taraf inşallah ki biz oluruz." ifadelerini kullandı.

Yıldız pasör, geçen sezonu yarıştığı tüm kulvarlarda şampiyon olarak tamamlayan Vakıfbank'ın bu sezona istediği başlangıcı yapamaması yönündeki soruya yanıt verdi.

Özbay, "Sezon sonuna baktığımızda takım olarak çok iyi bir ivme yakaladığımızı düşünüyorum" dedi.

Özbay son olarak kendi performansıyla ilgili de konuştu.

Özbay, "Tabii ki de her geçen sene de daha iyiye gittiğimi düşünüyorum. Daha sakin, daha rahat, ne yapacağını bilen bir Cansu olduğunu düşünüyorum sahada. Daha önümde çok uzun yıllar var kendimi geliştirmek ve kendime daha fazla şeyler katabilmek için." ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Haber Global TV

Vakıfbank Fenerbahçe Opet maç