Canlı yayında bomba açıklamalar! Sergen Yalçın, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programında

Beşiktaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programında futbol gündemine ilişkin çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Yalçın sokak kısıtlamasına ilişkin "İlk yarıyı oynayıp bırakacağız herhalde" yorumunu yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Haber Global ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına konuk oldu. 

Sergen Yalçın'ın konuşmalarından öne çıkanlar:

Taraftarsızlık özellikle futbolcuları son derece etkiliyor. Salgını hepimiz geçiriyoruz. Geçiren oyuncularımız var. Hükmen mağlubiyet kuralıyla ilgili ligin bir anlamı kalmayacak. Çok sağlıklı bir karar olduğunu düşünmüyorum

"SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINDA İLK YARIYI OYNAYIP BIRAKACAĞIZ HERHALDE"

 Hafta sonu sokağa çıkma yasağı saat 8'de başlıyor. Bizim maçlar saat 7'de başlıyor. İlk yarıyı oynayıp bırakacağız herhalde

YABANCI SINIRLANDIRMASINA NASIL BAKIYOR?

Yabancı sınırlandırmasından yanayım ancak 8'i oynasın 6'sı kalsın olmaz. 10 taneden hepsi oynasın. Biri otursun biri kulübede otursun mantığı yanlış.

"ELİMİZE İKİ TABLO GELİYOR"

Elimize bir takım tablosu bir de korona tablosu geliyor. İki tabloyla da uğraşıyoruz. Kim test olacak, kim ne yapacak diye. Oynayacak oyuncularımız var elbette ama zorlanıyoruz

 

Canlı yayında bomba açıklamalar! Sergen Yalçın, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programında - Resim : 1

"ÇOK HAKSIZ ELEŞTİRİLER OLUYOR"

Birileri mutlaka hata yapacak ki gol olsun. "Köy takımına yenilir mi?"  Eleştirileri çok yanlıştı. PAOK'u sonradan gördük kimlerle oynadı. Bir çok eksikle o maça çıktık. Kaybetmek de var. Bu doğal bir oyun istediğiniz kadar önlem al oyuncu yetenekliyse o önlemler havada kalır. Kendimden biliyorum

"KULÜBÜN MENFAATİNİ DÜŞÜNMELİYİZ"

700 bin Euro transferlere harcadık. Ben de isterim 100 milyon Euroluk bütçem olsun. Kulübü düşünmek zorundayız. Ben buraya vakit olsun, ya da laf olsun diye gelmedim. Bunun için şartları zorluyorum. 

"BAŞKANLA ARAMIZ İYİ"

Başkanla aramızda hiçbir sıkıntı yok.Hiç olmadı. Basında neden bu yazılıyor. Her gün başkanla oturuyoruz zaten. Transfer döneminde gizli kalması gereken konular var. Birinin ismi konuşulunca diğer takım da talip oluyor fiyatı artıyor. Basını burda tebrik etmek lazım. 

TÜMER METİN'İN AÇIKLAMALARI

Tümer Metin'in yaptığı eleştiri değil, itibarsızlaşma. Burada Tümer'in kapasitesine de bakmak lazım daha önce teknik direktörlük yapmış mı? Ben buralara gelmek için çok çalıştım. Evde oturarak gelmedim.

"TARAFTAR 'GİT' DERSE GİDERİM"

Ben burada Anadolu'da çalıştığım rakamlarla çalışıyorum. Görevi kabul etmeme lüksüm yoktu. Taraftarın beni bu kadar sevdiğini de bilmiyordum. Ben buraya yönetim ve taraftar istediği için geldim. Taraftar "Yarın git" desin, giderim.

YALÇIN, GİTMESİNİ İSTEMEDİĞİ FUTBOLCULARI AÇIKLADI

Muhammed Elneni'nin gitmemesini isterdim. O da Arsenal'e gitti. Burak ise ekonomik sebeplerden dolayı ayrıldı. Avrupa'da oynaması onun için daha iyi. Burak ile ilgili hiçbir sıkıntımız yok. Welinton'u ben istedim, performansından çok memnunum, iyi ki almışız, çok iyi oyuncu. 

"CANER'İN TAKIMDA KALMASINI İSTEMEDİM"

Gökhan'ın gitmesini istemedim. Caner'in de takımda kalmasını istemedim. Ama Gökhan kendi gitmek istedi. 

HAGI Mİ, ALEX Mİ? 

Günümüz futbolu farklı. Şu an ikisini de takıma almak istemem.İkisi de çok farklı yetenekleri olan futbolcular.

DORUKHAN AÇIKLAMASI

Dorukhan'ın kalmasını isterim. Dorukhan'ın şartlarını ben belirleyemem konuşur yönetimle halleder. Ama ben takıma kalmasını isterim

NEDEN SOSYAL MEDYA KULLANMIYOR?

Sosyal medya ülkemizde çok doğru kullanılmadığını düşünüyorum. Bir mesaj iletirsem de bunu Beşiktaş sitesinden iletirim. Kullanırsam rahatsız oluyorum. Devre arası mesaj geliyor: "Şu futbolcuyu çıkar al" Kadro kuruyorlar. Bayılıyoruz bu işlere. 

OĞUZHAN HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOR?

Maç bittiğinde benim aklımda Oğuzhan'ın kalması lazım. Maç sonu bakıyorum ne yapmış hiçbir şey yok. Oğuzhan'a diyorum ki "İcraat yap". Finale götürsün beni. Al ver, al ver, onu herkes yapıyor. 

 

 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Sergen Yalçın candaş tolga ışık