CANLI MAÇ İZLE UEFA Süper Kupası Real Madrid E. Frankfurt TV 8,5 canlı izle

Real Madrid Turkcell Süper Kupa futbol
CANLI MAÇ İZLE UEFA Süper Kupası Real Madrid E. Frankfurt TV 8,5 canlı izle

Real Madrid ile Eintracht Frankfurt, UEFA Avrupa Süper Kupası final maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00'de başlayacak müsabakanın canlı yayın izle bilgileri haberimizde. Real Madrid E. Frankfurt maçı canlı izle.

UEFA Süper Kupa maçında Finlandiya'da Helsingin Olympiastadion'da Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Real Madrid ile Avrupa Ligi'nin son şampiyonu E. Frankfurt karşı karşıya geliyor. Maçın canlı yayın bilgileri haberimizde.

İki takım daha önce hiç karşılaşmadı. Real Madrid son maçında Juventus'u 2-0 mağlup etti. E. Frankfurt ise Bayern Münih'e evinda 6-1 mağlup oldu.

İddia yönetimi Real Madrid'in galibiyetine 1.25, beraberliğe 4.33, E. Frankfurt'un galibiyetine ise 6.06 oran veriyor.

İspanyol ve Alman takımlarını karşı karşıya getiren maç saat 22:00'de başladı ve tv 8,5 kanalından şifresiz ve canlı olarak izlenebiliyor.

REAL MADRID E. FRANKFURT MAÇI CANLI İZLE LİNKİ

Eintracht Frankfurt ve Real Madrid’in daha önce 1960 senesinde karşılaştığı tek Avrupa kupası finali (Şampiyon Kulüpler Kupası) Avrupa kupaları tarihinin en gollü şampiyonluk mücadelesine sahne olmuştu (Real Madrid 7-3 Eintracht Frankfurt).

Alman temsilcileriyle karşılaştığı son 11 Avrupa kupası maçını kaybetmeyen Real Madrid (7G 4B), son yedi eleme turunu kazandı. Madrid ekibi, en son 2012/13 sezonunda Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Borussia Dortmund’a boyun eğdi (1-4 & 2-0).

İspanyol temsilcileriyle karşılaştığı ilk maçta Real Madrid’e mağlup olan Eintracht Frankfurt (3-7), daha sonraki dokuz karşılaşmada kaybetmedi (6G 3B). Alman temsilcisi, geçen sezon Avrupa Ligi şampiyonluğunu kazanırken Real Betis (2-1 & 1-1) ve Barcelona’yı eledi (1-1 & 3-2).

Süper Kupa’da 23’üncü kez Avrupa Ligi/UEFA Kupası ile Şampiyonlar Ligi şampiyonu karşı karşıya gelecek. Avrupa Ligi’nin son kazananı unvanına sahip takımlar son dokuz eşleşmede sadece bir kez Süper Kupa’yı havaya kaldıran taraf oldu (2018; Atletico Madrid 4-2 Real Madrid).

Süper Kupa tarihinde Real Madrid’den (8) daha fazla maça çıkan tek takım Barcelona (9). Madrid ekibi, kupayı havaya kaldırması durumunda beşinci kez zafere ulaşarak Milan ve Barcelona’nın rekoruna ortak olacak.

Süper Kupa tarihinde 10’uncu kez bir Almanya temsilcisi boy göstermeye hazırlanıyor.
Eintracht Frankfurt, Süper Kupa’da boy gösteren 10’uncu Almanya takımı olacak. İlk yedi eşleşmede sahadan mağlubiyetle ayrılan Almanya temsilcileri, son iki mücadelede kupaya uzandı. (2013 Bayern Münih vs Chelsea & 2020 Bayern Münih vs Sevilla).

UEFA Süper Kupa’da dördüncü kez bir İspanyol ve Alman takımı karşı karşıya gelecek. Daha önceki eşleşmelerden Alman temsilcileri bir (2020’de Bayern Münih vs Sevilla), İspanyol temsilcileri ise bir kez zaferle ayrıldı (1993’te Barcelona vs Werder Bremen & 1998’de Barcelona vs Dortmund).

Frankfurt orta sahası Mario Götze’nin Avrupa kupalarında Real Madrid’den daha fazla rakip olduğu bir takım bulunmuyor. İspanyol temsilcisine karşı çıktığı ilk üç maçın ikisini kazanan Alman oyuncu (1B), son beş randevuda galibiyet alamadı (1B 4M).

Real Madrid formasıyla çıktığı son yedi final maçında dört gol atan Karim Benzema, Süper Kupa’da görev yaptığı dört karşılaşmada tek gol sevinci yaşayabildi.

Daha önce üç kez Süper Kupa şampiyonu olan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti (2003, 2007 & 2014), bu kupayı en fazla kazanan çalıştırıcı olmak için sahaya çıkıyor (Pep Guardiola ile eşit).

Kaynak: Haber Global TV

Real Madrid e. frankfurt justin tv izle selçuk sports hd izle Taraftarium24