CANLI Zenit - Juventus CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi
CANLI Zenit - Juventus CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi 2021-22 sezonu H Grubu'nda Zenit ile Juventus karşı karşıya geliyor. Saat 22:00'de başlayan müsabaka Exxen platformundan canlı olarak yayınlanıyor. Zenit - Juventus maçı canlı izle.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nda Rusya temsilcisi Zenit evinde İtalyan takımı Juventus'u ağırlıyor.

Zenit Juventus maçı saat kaçta hangi kanalda?

Zenit ile Juventus arasında oynanan karşılaşma saat 22:00'de başladı. Krestovskiy Stadyumu'ndaki maç Exxen platformundan canlı olarak izlenebiliyor.

Zenit Juventus canlı maç izle

İki takım arasında oynanan son maç 0-0 berabere tamamlandı.

Grupta Zenit'in 3, Juventus'un 6 puanı bulunuyor.

Zenit Juventus maçı iddaa oranları

1: 2.60
0: 2.75
2: 2.06

Şampiyonlar Ligi'ndeki son maçında Malmö'yü mağlup eden Zenit, Kasım 2015'ten bu yana bu turnuvada üst üste iki galibiyet alamıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son dört grup maçını gol yemeden kazanan Juventus, bu galibiyetlerin ikisini deplasmanda aldı (3-0 vs Barcelona & 3-0 vs Malmö).

Zenit formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde 13 gole doğrudan katkı sağlayan Artem Dzyuba (9 gol & 4 asist), bu alanda Rus ekibi adına sadece Hulk'un (18) gerisinde yer alıyor.

Juventus formasıyla çıktığı son üç Şampiyonlar Ligi maçında da gol atan Federico Chiesa, Mario Mandzukic'ten (Ekim 2017) bu yana İtalyan kulübü adına dört maçlık seri yakalayan ilk isim olmak istiyor.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi maçlarında akan oyunda en fazla şut pası veren iki oyuncudan biri Douglas Santos (8; Charles De Ketelaere ile birlikte).

EXXEN şampiyonlar ligi izle exxen izle justin tv izle selçuk sports hd izle