CANLI Young Boys - Villarreal CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi
CANLI Young Boys - Villarreal CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi 2021-22 sezonu F Grubu'nda Young Boys ile Villarreal karşı karşıya geliyor. Saat 22:00'de başlayan müsabaka Exxen platformundan canlı olarak yayınlanıyor. Young Boys - Villarreal maçı canlı izle.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde F Grubu'nda İsviçre temsilcisi Young Boys evinde İspanyol rakibi Villarreal'i ağırlıyor.

Young Boys - Villarreal maçı saat kaçta hangi kanalda?

Young Boys ile Villarreal arasında oynanan karşılaşma saat 22:00'de başladı. Stadion Wankdrof'taki maç Exxen platformundan canlı olarak izlenebiliyor.

Young Boys Villarreal canlı maç izle

İki takım daha önce hiç karşılaşmadı.

Grupta Young Boys'un 3, Villarreal'in 1 puanı bulunuyor.

Young Boys Villarreal maçı iddaa oranları

1: 2.85
0: 3.10
2: 1.81

Villarreal bugüne kadar Avrupa arenasında eşleştiği tek İsviçre temsilcisi olan FC Zürich ile oynadığı dört maçın sadece birini kaybetti (2G 1B).

Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi tarihinde İspanyol takımlarına rakip olduğu ilk maçı kazanan Young Boys (Eylül 1986; 1-0 vs Real Madrid), daha sonraki üç karşılaşmadan galibiyet çıkaramadı (1B 2M).

Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son dokuz maçın sekizini kaybeden Villarreal (1B), bu süreçte çıktığı her karşılaşmada 2+ gol yedi.

Evinde oynadığı son üç Şampiyonlar Ligi maçını kaybetmeyen Young Boys (2G 1B), Kupa 1 tarihindeki en uzun serisini egale etmek için sahaya çıkıyor (1957-1959 arasında).

Şampiyonlar Ligi tarihinde en fazla şut çektiği maçı ilk hafta Manchester United'a karşı oynayan Young Boys (19), ikinci hafta çıktığı Atalanta deplasmanında ise en düşük şut sayısında kaldığı karşılaşmayı yaşadı (3).

EXXEN şampiyonlar ligi izle exxen izle justin tv izle selçuk sports hd izle