Shakhtar - Real Madrid maçı CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi
Shakhtar - Real Madrid maçı CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi 2021-22 sezonu D Grubu'nda Shakhtar ile Real Madrid karşı karşıya geliyor. Saat 22:00'de başlayan müsabaka Exxen platformundan canlı olarak yayınlanıyor. Shakhtar - Real Madrid maçı canlı izle.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde D Grubu'nda Ukrayna'dan Shakhtar evinde İspanyol devi Real Madrid'i ağırlıyor.

Shakhtar Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda?

Shakhtar Real Madrid arasında oynanan karşılaşma saat 22:00'de başladı. NSK Olimpijs'kyj'deki maç Exxen platformundan canlı olarak izlenebiliyor.

Shakhtar - Real Madrid canlı maç izle

Shakhtar Real Madrid maçı iddaa oranları

1: 4.00
0: 3.40
2: 1.51

Real Madrid, 2014/15'ten bu yana ilk kez bir Şampiyonlar Ligi sezonunda oynadığı ilk iki dış saha maçını da kazanmak için sahaya çıkıyor.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gol atamayan takımlar arasında en fazla şut çeken ekip Shakhtar (32). Bu süreçte golü bulunmayan takımlar arasında Ukrayna temsilcisinden (2.2 xG) daha fazla gol beklentisi üreten tek ekip ise Inter (3.5 xG).

Şampiyonlar Ligi'nde görev yaptığı son maçta Sheriff'e mağlup olan Carlo Ancelotti, Nisan 2017'den bu yana bu turnuvada üst üste iki yenilgi almıyor. İtalyan çalıştırıcı, o tarihteki iki mağlubiyetini de Bayern'in başındayken şu anki takımı Real Madrid karşısında aldı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin Şampiyonlar Ligi kariyerinde Shakhtar'dan (4) daha fazla mağlup ettiği sadece iki rakibi var: Bayern (6) ve Liverpool (5).

Geçen sezondan bu yana Şampiyonlar Ligi'nde en fazla şutla biten pas dizisine dahil olan oyuncu, Real Madrid santrforu Karim Benzema (76).

EXXEN şampiyonlar ligi izle exxen izle justin tv izle selçuk sports hd izle